ett sent god morgon

God morgon på er! Jag har varit uppe i nån timme men känner mig lite seg idag. Kom isäng lite senare än tänkt och sov därför ut lite. Men hej iaf. Snön har kommit och den fortsätter varje dag att komma, lite sådär men tillräckligt för att stanna kvar. Känns knäppt att den redan är här? Det är en blandning av att det är mysigt men mest lite jobbigt, speciellt att ta sig runt (cyklar ju året om).

Min frukost idag blev lite annorlunda. Har ni ätit dadlar fyllda med jordnötssmör? Det är så gott. Förra året åt jag det så ofta, nästan till den grad att jag blev less haha. Men idag när vi hade det hemma kändes de så gott. Egentligen brukar jag äta det som ett litet treat/fika/mellanmål men det funkade bra även som frukost.

Och här är jag nu, med håret åt alla håll sippandes på min andra köpa kaffe. När den är slut ska jag ut och promenera i snövädret. Det snöar verkligen mycket nu men känns skönt med friskluft. Resten av dagen ska det pluggas lite samt att jag och Anton ska boka färdigt en resa för november, som vi förhoppningsvis kan åka på trotts rådande omständigheter.

Kram så länge! Hoppas ni får en fin onsdag<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Förstår att snön känns lite jobbig när man cyklar! Läskigt och halt ju. Du får cykla försiktigt!

nouw.com/agnesmathilda
juliafrostensson
juliafrostensson,

Men eller hur! Tack fina💕

nouw.com/juliafrostensson
emelivet
emelivet,

Ja jag blir nästan lite ledsen att det redan ska komma snö 😭

nouw.com/emelivet
juliafrostensson
juliafrostensson,

Haha samma här! Känner mig inte riktigt redo😄

nouw.com/juliafrostensson