Tillbaka !!

Hej finisar!

Hoppas att ni mår bra och att ni välkomnar hösten med öppnar armar 😉 Jag som älskar hösten är glad över att den är här och försöker leva i nuet. Regnet, kläderna och alla fina färger är det bästa.

Jag har inte bloggat sen den 9:e september och anledningen till det är helt ärligt att jag har mått och mår fortfarande inte så bra. Jag har egentligen inte mått bra sen fyra månader tillbaka ungefär. Under sommaren tänkte jag hela tiden att jag får kämpa på och försöka må bra genom min egna hjälp och mina kunskaper. Utåt sätt ser jag ofta väldigt glad och positiv ut, så jag förstår att inte så många förstår mig. Men nu har mitt mående börjat gå ut över skolan och mitt vardagsliv, så jag kände att det måste ske en förändring. Jag har därför tagit hjälp och det känns bra. Jag är även stolt över mig själv som tog tag i det nu. Och jag hoppas att du som läser detta också tar hjälp om du känner att du behöver det, för du är viktig och det är viktigt att just du får hjälp.

Jag tänker att detta inlägget får bli kort, så ska jag hitta lite energi för att skriva nya inlägg mer regelbundet. Det var faktiskt en jättegullig tjej på bussen idag som sa att hon blir inspirerad av att läsa min blogg och att den var jättebra. Det gjorde mig glad och om jag kan göra minst en människa lite inspirerad eller glad så betyder det mycket för mig och det ger mig motivation till att skriva flera inlägg.

Ni vet nu hur det ligger till och varför jag inte har skrivit så mycket här. Men som ni också vet är det inte alltid bra och det kommer att komma både bra och dåliga perioder i livet. Ibland kan man behöva lite hjälp för att klara sig igenom det och det är okej. Jag tycker inte att detta ska vara något att skämmas eller att det ska hemligstämplas, det är så livet ser ut helt enkelt och ju mer vi pratar om det desto bättre blir samhället tror jag.

Tips:

- Kolla på Mia Skäringers program "Kroppshets" på svtplay. Så himla bra och viktigt. Lyssna, titta och lär!


Kram på er!💛

Gillar

Kommentarer