There Is No Planet B

Hej finisar!

I detta inlägget tänkte jag uppmärksamma klimatet ! Jag vet att majoriteten av ni som läser detta är i åldrarna 13-20 och att det är vår framtid som är i fokus.

Är inte ni rädda eller oroliga för hur världen ser ut om 30 år? Tänk att det då kommer att handla om våra barn och om våra liv ! Om vi inte gör något nu kommer det att vara katastrof för haven och naturen, vi kommer inte ha någon olja att leva på och det känns inte som att framtiden är så särskilt säker. Vi måste göra något nu, vi måste hitta nya sätt att att kunna producera el, andra sätt att transportera oss på än flyg och bil, nya alternativ för bensin, ta bort plasten och konsumera mindre, främst kläder och kött.

Jag är trött på att vara arg på politikerna, för att ingen tar tag i klimatfrågan på riktigt. Jag är trött på att bara sitta och titta på. Vi måste engagera oss för att få en förändring och om flera engagerar sig och tar ställning kommer förändringen förhoppningsvis ske snabbare.

Vill du vara med och påverka men inte orkar göra något stort? I Kalmar varje fredag mellan 16-17 har Tuva Hedh startat en manifestation! Vi står med våra plakat ”Save the earth”, ”fridaysforfuture” etc.. på Stortorget i Kalmar. Vi är människor i alla åldrar, i fredags var vi ganska många och det var väl ett spann mellan ca 4-80 år (om jag vågar gissa). Det brukar vara väldigt trevligt, vi står och pratar mycket med varandra och med människor som kommer fram och frågar vad vi gör. Vi har manifestationen främst för att uppmärksamma politikerna och vi har fått inspirationen från GRETA THUNBERG som skolstrejkar för klimatet varje fredag. En av de coolaste människorna jag vet !

Hör av er om ni har några frågor !! Och SNÄLLA kom och stå med oss i 1h nästa fredag på Stortorget. Det är värt det, du kommer inte att bli besviken, du gör det för något bra, för din framtid. Du kan ju alltid testa, var inte en av dem som säger så mycket men aldrig gör något.

Du kan nå mig för frågor:
Messenger: juliafridolf
Instagram: juliafridolf
Snapchat: juliafridolf
Mail: [email protected]


Kraam Kraam !💛

  • Nära Osby

Gillar

Kommentarer