Pride, val & 18-årsfest!

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra och att ni inte är för nervösa inför valet. Det kan jag säga att jag är, men jag tycker samtidigt att det är väldigt intressant.

Idag har jag inte gjort mer än att plugga, varit i kyrkan och röstat. Jag kände mig ganska vuxen när jag gick in i vallokalen haha, väldigt konstig känsla. Men jag kände mig säker på vad jag skulle rösta, för er som har läst de tidigare inläggen har ju koll på vad jag la min röst idag.💚❤️

Igår hade jag en bra dag. Jag fick med min yngsta lillasyster till stan för att gå Pride-tåget och väl inne i stan mötte jag upp mina kompisar. Vi hängde på Lindsdals IF i Pride-tåget, superhärligt. Jag har ju spelat fotboll i den förening (en riktigt bra förening om du funderar på att börja spela fotboll) och hela min familj är engagerade i Liffen. Så det kändes bra att gå med mina gamla fotbollskompisar❣️ Efter paraden åt jag och min syster på Subway för att sen ta bilen hem.

En powernap på 1h blev det när jag kom hem för att sen börja fixa i ordning mig inför tre av mina närmaste vänners 18-årsfest. Jag tycker att det var en himla bra och rolig fest. Att träffa lite nya människor och även människor som jag inte har sett på länge var mysigt, det blev ju en hel del dans också såklart. Jag hoppas att Lovisa, Zana och Lovis är nöjda med festen.

Nu ska jag fortsatta att följa valet. Jag har tänt massa ljus och dricker te i mitt rum. Helt perfekt. Nu hoppas jag på det bästa.

Kram på er!💛

Gillar

Kommentarer