Fun facts about me 2.0

Hejsan!

Jag är nu påväg hem och sitter på Arlanda och väntar på mitt flyg till Kalmar. Här kommer därför ett inlägg med några fun facts about me.

1. Jag bäddar ALLTID sängen, jag klarar inte av att gå och lägga mig i en obäddad säng när jag ska sova haha. Det kan ju inte bara vara jag??

2. Jag är flygrädd, speciellt när man ska flyga i mörker. När jag var liten typ 5-8 år och jag åkte till Australien somnade alltid alla andra när det var mörkt men jag kunde inte sova.

3. Jag har haft fobi för flugor men har övervunnit det. Nu klarar jag av dem åtminstone.

4. Jag spelade fotboll i Lindsdals IF mellan 2007-2014.

5. Kaffe var något jag avskydde för ca 1 år sen. Men jag bestämde mig för att börja gilla det. Dock dricker jag inte kaffe så ofta.

6. Jag är jätterädd för vildsvin. Varje gång jag går i en skog planerar jag hur jag ska göra ifall ett vildsvin dyker upp.

7. Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren. Men jag måste dit typ så fort som möjligt för mina visdomständer gör såååå ont.

Tänk vad bra vi har det egentligen!! Man får ju insikter ibland om hur himla himla bra vi har det, att jag kan gå till doktorn eller tandläkaren om jag har ont någonstans. Att jag har en säng och tak över huvudet när jag är trött. Tacksam! ❤️


Kram på er!💛

Gillar

Kommentarer