Har precis kommit hem från att ha firat min kusins födelsedag samt ätit påskmat. Körde faktiskt både hit och hem, första gången hela familjen var med i bilen när jag sitter bakom ratten hehe.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men blir förmodligen att plugga och städa lite för känner på mig att tiden bara kommer flyga iväg. Men bjuder som vanligt på bilder ifrån dagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej där!

Long time no see eller vad man ska säga 😬
Har ju faktiskt inte gjort ett inlägg här på över 2 månader och det var nog ännu längre sedan jag faktiskt skrev något i ett av mina inlägg.

Har väl tyvärr inte så jättemycket att berätta för er men mitt liv flyter på som vanligt. Har en hel del i skolan just nu och ungefär 5 prov/inlämningsuppgifter som ska göras nästa vecka.
Så just nu sitter jag i alla fall och skriver på mitt tal inför den muntliga delen av det nationella provet på svenskan.

Jag har dessvärre minskat ner på ridningen i mitt liv ofrivilligt då dagarna bara försvinner iväg och jag inte riktigt funnit tid för att kunna unna mig tid i stallet. Och för er som läst om Trines dräktighet tidigare så har hon på något sätt kastat sitt föl så det blir ingen avkomma denna sommar i alla fall, riktigt tråkigt 😕

Men för att ha en ursäkt att bildbomba detta inlägg med matbilder så kan jag ju faktiskt skylla på att jag äter den större delen av min fritid så ja.

Likes

Comments

Mamma gjorde en otroligt god och krämig gryta innehållandes kyckling, vattenkastanjer och minimajs vilket är mina absoluta favoriter. Tycker verkligen inte om grytor som är typ som en soppa och med konstigt innehåll men när det är grädde och sånt jag tycker om så fylls hela tallriken 👅

Likes

Comments

Jag har varit så otroligt klantig att jag inte tvättat bort mitt smink sen jag sminkade mig i måndags (!!) morse, detta på grund av att jag ej sovit hemma och glömde ta med mig något att ta bort det med. Så jag har sovit med sminket och sen fixat det litegrann morgonen därpå.

Så när jag kom hem idag och tog av det så både såg och kände jag hur brutalt torr och typ sträv min hud var så jag hade på lite återfuktningscréme innan mamma tipsade mig om att man enkelt kan göra en egen bra ansiktsmask. Sökte runt lite och hittade ett "recept" på en mask som skulle vara återfuktande. Det enda man skulle göra var att mosa en halv avokado sen blanda det med en tesked honung, så det var både enkelt och bra. (Räcker till 2 masker)

Hade masken ganska länge bara för att, blev cirka en halvtimme istället för 15min som man brukar ha. Hittade även ett litet varuprov på en ansiktsmask som var enkom för känslig och torr hy så det var ju verkligen passande.

Tycker redan min hy känns bättre men ska verkligen inte göra om detta misstag för det är ingen trevlig känsla att känna att huden inte mår bra.

Likes

Comments

När avokadon är helt och hållet perfekt måste ju vara den bästa starten på morgonen 😍

Smoothien innehåller mango, papaya, ananas och sugarfree redbull. Garnerade även med lite granatäpple och kokos 🙆🏼

Likes

Comments