Header

Contains affiliate links Tænketank

Halløj

Denne måned har faktisk været ganske okay, i forhold til at jeg ikke elsker de første tre måneder af året.

I så fald har jeg valgt at dele nogle vold gode sange med jer, som jeg har lyttet en del til i løbet af Januar måned. Jeg har været stor elsker til de her sange, så giv dem endelig et lyt! Der er i hvert fald blevet skrålet med til dem. De fleste er dem er i genren "rap", så hvis du ikke lige er til det, så er der heldigvis noget "R&B" iblandt:))

-Knus Julia
Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Sjove fashion ideer

Halløjsa

Jeg ville gerne finde et outfit som både kunne bruges til hverdag, men også til en "night out".

Jeg synes jeg har fundet et pisse cool outfit, som alle kan være med på! Også selvom man ikke er til super mange farver. Jeg kunne selv finde på, at bære outfittet (tror jeg ender med at købe skoene, for hold nu op for er de for cool!!) Dog er outfittet lidt for koldt til det danske vejr lige pt...

Jeg har kørt lidt i de forskellige årtier, men det gør det sku også lidt fedt! (f.eks Bag: 20/30'erne osv)

-Knus Julia


Likes

Comments

Contains affiliate links Sjove fashion ideer

Davs

Nu tænkte jeg at det var på tide til at give lidt inspiration, angående fashion osv,

Jeg har valgt at køre i den "lyserøde tonet farve" undtagen støvlerne (bukserne) da jeg godt kan lide at mit fodtøj er forholdsvis basic. Jeg er faldet pladask for tingene, da jeg synes de er kanon feminine i sig selv. Hvor man så kan gøre det edgy efterfølgende. I like it!

Jeg har også valgt at kombinere det efter årstiderne. Mange af tingene er sommerlige (det skal siges jeg !GLÆDER! mig til sommer hahha) men jeg kunne simpelhent ikke lade være.

Og så har jeg taget en rigtig fin kop og jewelry dish med, som bare er super søde.


-Knus JuliaLikes

Comments

Oplevelser

New York//Februar

Halløjsa

Så jeg havde en lille ide....

Jeg er stor fan af mit Canon EOS 1200D kamera, som jeg fik i konfirmations gave tilbage i 2016. Og det har bare en skide god gave! Så lige når jeg tager på ferie, eller bare til special occasions, nupper jeg det lige med i tasken. Da det bare tager kanon gode billeder. Så hvis du også elsker at tage 20 millioner billeder ligesom jeg, så synes jeg helt klart at du skal investere i et godt kamera.

I kan se et par billeder fra mine ture i 2017- Til New York, Spanien og Tokyo.

Det her bliver det sidste tb til 2017, i promise!!!

-Jeg mener 1200d udgaven er udgået, men der findes et magen til- Canon EOS 1300D

Knus Julia

Málaga//Spanien

Tokyo//Oktober

Likes

Comments

Tænketank

Mine yndlings genre indenfor musik

//R&B

//Soul

//"Hip hop/rap"

//Blues

Halløj

I det her indlæg kan du få et indblik i hvilket slags musik jeg lytter til. I dette blodindlæg er sangene delt op efter måneder. Det vil sige en "liste" over hvilke sange jeg lyttede mest til, i de forskellige måneder igennem året. 2017
- Enjoy

I Januar - Sangen Wifey af Next, er fra 90'er hvilket vil sige, den har et super fedt beat og klang. - Samt sangen Cruel Intentions af JMSN, fanger mig ved dens tekst,(Lyt til den!) og rytme, som er meget rolig.

II Februar- Sangen Diddy Bop af Noname synes jeg bare er super god. - Samt sangen Never af J.I.D, jeg kan godt lide at han har blandet to "beats" sammen ("Cuttet" kommer, når der er gået præcis 2min), det gør også sangen spændende.

III Marts- Sangen Fall in love af Goldlink er en skide lækker sang, melodien er spændende, da der sker noget "eksotisk". Jeg kan generelt rigtig godt lide Goldlinks sange. - Samt sangen P.Y.T af Micheal Jackson som er fra 80'erne, jeg er stor fan af Michael Jacksons sange! Da rytmen bare sidder lige i skabet, og så er hans tekster til også kanon søde.

IIII April- Sangen Young hearts run free af Candi Staton er fra 70'erne. Genren er soul. Selve teksten fanger mig. - Samt sangen Distance af Emily King, RYTMEN og bare melodien er skide god!

V Maj- Sangen Faded Pictures af Case, er fra 90'erne, så beatet er der! Super lækker sang og kanon fangende. - Samt sangen Oh love af Ane brun, det er en helt rolig sang og nem at falde i søvn til hahha...

VI Juni- Sangen Can't take my eyes off you af Lauryn Hill. Jeg elsker lauryn Hill's version af "Can't take my eyes off you", da det er I genren R&B, så beatet er røv fedt! Men selve teksten er super sød. De fleste af hendes sange er kanon! - Samt sangen Mad af Solange, Solange er en kvinde fra USA, som laver nogen rolige sangen, men med nogen tekster som godt kan være direkte, hvilket jeg synes er fedt.

VII Juli- Sangen Get you af Daniel Caesar, er bare rolig og skøn. - Samt sangen Love Scars af Trippie Redd. Jeg lyttede bare en del til den.

VIII August- Sangen See You Again af Tyler, The Creator. Jeg kan super godt lide sangen, da den starter blødt ud. Den kan på et punkt godt sammenlignes med J.I.D's sang, en anderledes start som gør den spændende og mere fangende. - Samt sangen You've Really Got A Hold On Me af Smokey Robinson fra 50'erne. Århh hvor jeg dog elsker 50/60'erne, jeg kan kanon godt lide musikken og generelt genren blues og rock and roll. Sangen er bare sød!

IX September- Sangen Let's dance af David Bowie er fra 80'erne, og den kan virkelig bare få mig i et godt humør! - Samt sangen Rubbin Off The Paint af YBN Nahmir. Sangen er en helt anden genre, end den øverste. Sangen udkom faktisk også i september, og jeg lyttede en del til den.

X Oktober- Sangen I fall apart af Post malone lyttede jeg rigtig meget til i oktober måned, men jeg må ærligt indrømme at det gør jeg stadig. Melodien er bare god! - Samt sangen Blind man af Xavier Omär, jeg elsker sangen, rytmen og hele tjavset! Jeg kan specielt godt lide sætningen "You're so beautiful, girl a blind man could love you".

XI November-Sangen Gang Over Luv af Brent Faiyaz, er blevet min yndlings sang! Jeg lytter stadig en hel' del til den. Rytmen er rar og så er den selvfølgelig i genren R&B/Soul. - Samt sangen Passin' Me By af The Pharcyde som er fra 90'erne, genren er Hip hop/Rap. Sangen fanger mig da jeg synes dens melodi er meget speciel og endda lidt mystisk.

XII December- Jeg elsker ellers jul, men i år var jeg ikke i det vildeste julehumør, derfor lyttede jeg ikke en del til julemusik. Dog var der specielt én sang. Nemlig sangen fra min "all time favourite" julekalender, Absalons hemmelighed fra 2006: Drømte Mig En Drøm af Dicte. - Samt sangen Fly af June Marieezy. Sangen er skøn, rolig og rar at lytte til. i like it!


Det var ikke det vildeste blog indlæg, men jeg håber at det eventuelt kan give en smule inspiration, hvis man er blevet lidt træt af sit nuværende musik. Maybe...

- Knus Julia

Likes

Comments

Halløjsa

I det her blogindlæg vil du læse omkring min personlighed og hvordan den kommer til udtryk i min stil.

Jeg bliver beskrevet som at være en rigtig humør bombe, da jeg for det meste er en glad person, som fjoller rigtig meget. Jeg bliver også beskrevet som at være en rigtig sød og snakkesaglig pige.

Hvordan ser jeg mig selv?

Normalt er jeg en meget genert person, som ikke siger så meget, men når jeg føler mig kanon godt tilpas i et selskab, kan jeg næsten ikke stoppe med at snakke, da jeg har meget på hjertet. Jeg beskriver også mig selv som at være en eventyrlystig pige, da jeg elsker at rejse og opleve nye ting, jeg er også meget åben overfor nye ting.


Hvordan kommer din personlighed til udtryk i din stil?

Jeg er oftes en glad pige, så derfor elsker jeg også farver (især om sommeren) jeg kan rigtig godt lide at kombinere mange farver og mønstre sammen med et statement stykke tøj. Dog elsker jeg også at gå all in, og der kommer ingen "statement pieces" til syne haha.

Jeg vil beskrive min stil som at være en god blanding mellem edgy og feminin, jeg kan godt lide at der kommer et lidt råt iblandt, men samtidig kan jeg også lide det "rene" look (dog med et par farver under, uden det bliver alt for voldsomt, derfor vil jeg stadig kalde det "rent")

- Knus Julia

Likes

Comments

Tænketank

Halløjsa

Mit navn er Julia, jeg er 15år gammel og går til dagligt i 9.klasse på en friskole på fyn, hvis vi går i dybden er jeg født og "opvokset" inde midt i København.

Jeg har altid interreseret mig for at skrive, og finder stor inspiration via bloggere, derfor tænkte jeg hey jeg vil gerne give/få inspiration og samtidig skrive, derfor var en blog det helt rette for mig!

Min blog kommer til at handle om mode, mad, oplevelser, noget der bare lige er mig, og højst sandsynligt en masse andre ting!

-Julia

Likes

Comments