Dag 1: Dimitri Vegas & Like Mike, Example, Dvbbs, Mr Belt & Wezol, Tungevaag & Raaban, Jack Perry, Redfoo, Darude, Lost Frequencies, Pendla Sigala, Wildstylez, Bassjackers, Matisse & Sadko, Ummet Ozcan, Ncbm, Dj Blend, Grabb


När vi kom dit chockades vi av vilken lång kö det var. Den var minst 2 km lång men vi kom in efter ca 1,5 timme. ​Känslan​ när jag och Måra kom in var överväldigande. Vi tog varandra i händerna och sprang fram till den första scenen vi kunde se.  Man blev helt varm i hela kroppen när man såg allt folk stå och dansa till den höga musiken och vi kunde inte annat än att dras med.
Vi lugnade ner oss och kollade runt och satt oss sedan för att äta.

När Tungevvag & Raaban steg på scenen ställde vi oss i mitten längst fram. Inte vårt bästa beslut. Alla killar som var dubbelt så stora som oss freakade loss och vi hade tur att vi inte blev totalt mosade. Speciellt när Måra tappade sin sko och jag hastigt fick dyka ner i publikhavet. Kul hade vi ändå iaf.

När Dvbbs spelade Tsunami släppte vi allt och skrek och syudsade allt vi kunde. Redfoo var också grym. Och alla andra. Men det bästa måste varit avslutet på kvällen. Dimitri Vegas & Like Mike som är framröstade till världens bästa dj:s. Vi täcktes i konfetti och hade så sjukt kul.


Likes

Comments

Idag är det äntligen dags, jag har längtat efter detta i flera månader och kan inte vara mer taggad! Jag och Måra har verkligen sett fram emot att få göra detta tillsammans och har lyssnat sönder på festivallåtar.

Jag kan inte vänta! Bara några timmar kvar..

Likes

Comments

Ser ni mig?

Jag är så himla tacksam just nu. När jag fick en plats i Asiel Hardisons avancerade workshop blev jag inte bara nervös utan så himla glad. Detta är killen som var kaptensdansare för Lady Gaga i 8 år. Som har varit med i alla stora dansvideos och som dansar vid Rihannas sida.

Vi var ca 50 st på hans workshop och koreografin var grym. Jag var så glad och taggad så jag gav verkligen allt. Han delade in oss i 4 grupper och valde 2 i varje. Han valde 8 st av 50 dansare. Och när han pekar på mig och säger "i want you honey" lyckoruset. Han sa att vi hade it. Vi hade känslan. Vi var passionerade. Vi brann för detta. Han ville få en video med oss.

Sen, lägger han ut videon på oss på hans instagram. Hans instagram som har 23K följare. Hans instagram som följs några av världens bästa koreografer som t.ex. Willdabeast & Tricia Miranda. Han följs även av Rihanna och Lady Gaga.

Can't take it. Så motiverad och tacksam.

Likes

Comments

ANTI.WORLDTOUR.2016 shit vad kul det var! Jag och Elin kom in i arenan halv sju igår och ställde oss direkt i kö för att köpa lite av hennes turneringskläder. Jag hade beslutsångest över vad jag skulle köpa. Ville nämligen jättegärna ha två tröjor, en keps och ett par shorts. Det fick bli tröjorna.

Vi rusade sedan in till scenen där DJ Mustard stod och fick hela arenan att gunga. Vi hittade våra platser längst fram bara 5 meter ifrån den lilla scenen och 20 meter ifrån den stora. Känslan. Vi rappade med för fullt och gungade med i takten med händerna i luften. När Big Sean tog över scenen skrek vi för full hals och tappade nästan rösten på "I don´t fuck with you".

Riri entered. Hon kom in precis bredvid oss. Bara 3 meter ifrån. Hon gick sedan upp på scenen ca 5 meter ifrån oss och började med "stay". Som ni ser va hon så pass nära att jag fick några riktigt bra foton på henne.

På tåget hem hade vi inga röster kvar. Precis som det ska va. En upplevelse för livet. Typ det bästa jag gjort.

​Note: ​Att se Asiel uppe på scenen bredvid Riri. Att se honom dansa och veta att jag dansade med honom igår var en så mäktig känsla.  Peace out.

Likes

Comments

Min outfit för dagen

Lund, det är nästa station och sedan är jag framme i Malmö. Jag kommer gå av tåget full med förväntan med Rihanna i lurarna. Jag kommer gå ca 1 km och sedan komma fram till min destination. Dansakademin. Jag har fått möjligheten att dansa med en ganska känd dansare. En kille som turnerade med Lady Gaga i 8 år och nu turnerar med Rihanna. Jag är så nervös och taggad.

Asiel Hardison heter han. Om 1 timme kommer jag stå i dansstudion med andra förväntansfulla dansare och kolla på medan han visar koreografin och berättar för oss på engelska hur vi ska göra det på bästa sätt.

Likes

Comments

Instagram@juliiabergmann