Startade 2015 med att fira nyår med helt underbara människor, precis som det ska vara. Saknade tyvärr mina fantastiska bästa vänner Lovisa och Sara där, men man kan inte få allt och denna gången gick det inte att kombinera allas önskemål och så.. Firade i alla fall in det nya året med världens bästa Sanna och Karro, plus ett 30-tal till härliga vänner! Fick min nyårkyss också, av en speciell person, like på den! Annars var det väl som vanligt på nyår, lite för mycket alkohol inblandat och en jäkla kul kväll!

Det nya året har väl börjat relativt bra förutom att Fanny var på Helsingborgs djursjukhus i tre dagar för kolik.. Det var nära en buköppning men det löste sig i sista stund och nu är allting bra och hon är igång som vanligt nu igen. Det var en av de värsta kvällarna på länge, att vänta på samtalet som man inte vill ha. Nu hoppas jag att vi får ett bra år utan avbrott av skador och sjukdomar. Målen för i år är bl.a. att rida Falsterbo the tour of the amateurs, sen får vi se efter det hur långt vi hinner komma, hade varit kul att kunna starta 1,30 i slutet av säsongen i alla fall. Skolan rullar på som vanligt, snart 506 dagar kvar till studenten idag!! Igår hade jag avskedsfika med en redan saknad vän som åker till London tillsammans med många andra från Polhem och pluggar där i ett halvår, funderar på att åka och hälsa på någon gång under våren, hade varit såå kul! Mål för 2015 då, är inte mycket för nyårslöften med tanke på att jag endå aldrig håller dem så känns det inte speciellt lönt.. Men lite mål har jag ju såklart, men de tar jag i ett separat inlägg när jag har funderat lite grann. Nu väntar lite plugg och sen ska Fanny hoppas i eftermiddag, stay tuned! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft en väldigt lång bloggpaus nu, känner dock att jag saknar det så min tanke är att starta upp bloggen på nytt. Saknar att skriva och berätta och mitt liv, sen är det också väldigt bra att skriva om hästarna för att sedan kunna gå tillbaka och läsa och lättare se utvecklingen som sker. Så nu kör vi, kommer komma upp ett inlägg alldeles strax om 2015, mål och funderingar över nya året. 

Likes

Comments

Kan nu sätta check på ett projektarbete, med redovisning och en jäkligt stor inlämning. Känns skönt att kunna släppa det, eftersom det dessutom är ett hästrelaterar ämne vill man ju ännu hällre prestera bra. Nu återstår det bara att se vad resultatet visar, men jag är i alla fall nöjd själv och det är faktiskt en stor del!

Joggade Fanny lite på ridbanan idag, hon skötte sig mycket bra trots att jag red lite sådär. Det var fruktansvärt kallt och mina ben höll på att domna bort, inte på grund av kylan men mina vinterridstövlar satt så jäkla hårt så fick inget blod i benen..

Har nu på kvällen fortsatt med ännu mera plugg, tar en paus och kollar på Paradise nu. Det är spännande alltså, jag hejar ju lite såhär i smyg på Erik, ja för att han är skitsnygg, och för att jag träffat honom innan han var med i PH ;). Vi får höras imorgon, godnatt helt enkelt!


Likes

Comments

Välkomnar december med en helvetesvecka i skolan, prov och stora inlämning löser av varandra.. Dessa dagar ångrar man att man inte börjat tidigare, när man haft sådär 8 veckor på sig men alltid är ute i sista sekund i alla fall. Får se hur mycket jag hinner med att uppdatera bloggen, det lär ni ju märka. Hoppas ni har en bra måndag och start på årets sista månad!


Likes

Comments

De där med att hålla bloggen igång gick ju, hmm, sådär.. Jag kör på som vanligt från och med nu och hoppas att skrivmotivationen kan hålla sig uppe.

Igår var jag med Henrik på Royne Zettermans fantastiska anläggning Magic Park och hoppade lite grann. Henrik hade fyra hästar med sig, och sen var Fanny också med. Hon skötte sig superbra och jag avslutade med en näst intill perfekt runda. Avslappnad och rytmisk. Kommer att fortsätta åka på lite pay and jumps och liknande under vintern för att vara fit for fight när tävlingssäsongen 2015 börjar.

Imorgon är det starten på ännu en ny vecka, det bästa med måndagar är att jag inte börjar förrän halv tio, så ingen söndagsångest här inte. En vecka närmre jullov och det klagar man ju inte heller över, vi hörs!


Likes

Comments

Ojoj, de var ett bra tag sedan nu. Men jag har saknat bloggen måste jag säga, även om det har varit skönt att inte ha några "måsten" att uppdatera. Jag tänkte i alla fall göra ännu ett nytt försök till att driva en blogg, återstår att se hur det slutar. Ska försöka bli bätte på att vara mer personlig och skriva fler åsiktsinlägg. Dela med mig av det mesta som händer i livet helt enkelt, både med och motgångar.

Börjar med att skriva att skolan just nu är rena helvetet, har tre stora inlämningar och ett stort fysikprov inom de två närmsta veckorna. Har jag börjat på något av det? Nej, såklart inte. Sitter just nu och försöker skriva på arbetet som ska lämnas in om en vecka. Ett projektarbete om de vanligaste skadorna på dressyr och hopphästar. Därefter ska en essä till svenskan skrivas, och nästa torsdag ka jag hålla en 25 minuter lång redovisning på idrottsfördjupnngen. Just det, har fysikprov nu på torsdag också.. Skolan kan verkligen ta död på en i mellan åt. Kommer under kvällen att lägga upp lite träningsplanering för Fanny under veckan, wanties till jul och lite annat smått och gott. Nu ska jag återgå till det eviga pluggandet, skulle göra vad som helst just nu för att inte gå naturvetenskap, det är fan likamed helvetet ibland.


Likes

Comments

En riktigt lyckad tävlingsdag i Torns idag. Hoppade bara 90 och 1m efter förra helgens misslyckande. Dock kändes det väldigt litet och nemas problemas. Nollade båda klasserna och var dessutom 6:e placerad i 1 meter. Det var hennes tredje avd. A någonsin så hon skötte sof super. Fick prova på någon liten omhoppningssväng vilket hon verkade gilla och förstå.

Helnöjd med dagen, nästa tävling är redan på torsdag i Helsingborg. Hoppar då 1m och 1,10!


Likes

Comments
Tröja - Gina
Jeans - HM
Jacka - Barbour
Halsduk - Någon affär i Skottland

Likes

Comments