Livet kommer emellan. 

Det har ekat tyst här från min sida. Det är jättekul att se att det är så många som visar sin uppskattning gentemot mina inlägg vilket gör det ännu roligare att skriva här och dela med mig av alla livets händelser. Men på senaste tiden, så har det ekat med sin tomhet här på bloggen. Det har hänt en del grejer som gör att man inte har någon ork och lust. Men även saker som har gett mig så mycket inspiration till att uppdatera varannan sekund .

Kolla vad god middag jag fick serverad igår!

Vi ska flytta. Berättade om det i ett annat inlägg att vi skulle flytta till en ny lägenhet och att vi har haft så tur med det. Men just nu befinner vi oss i ett mellanting. Det kommer lösa sig men det blir bara lite besvärligt när man inte riktigt vet till hundra procent vad som kommer hända. Lägenheten är iallafall jättefin och har gett mig så mycket inspiration. Det känns verkligen så roligt, och ser framemot tills när allting är klart.

Mår inte så bra. Har haft lite små ångest idag och igår. Känner att det sakta kryper fram, men har lyckats stoppa innan det har eskalerat. Däremot märks det väldigt tydligt på mitt humör att allting inte står hundra procent rätt till. Har jobbat mig igenom det, även fast det inte är det som är det ultimata för mig och min ångest. Idag så fick jag börja senare för att ändå kunna ta mig till jobbet, men samtidigt ta hand om mig själv. Är så glad och tacksam att min arbetsgivare är så otroligt förstående.

Gillar

Kommentarer