Självklart ska man fira lite extra när det är alla hjärtans dag, men det enda du måste komma ihåg och tänka på är att när väl Valentine är slut ska du ändå älska din tjej/kille och kompisar lika mycket som du göra på Valentines day, man firar ju lite extra, men det är bara en gång i året, så om du bara vill älska din speciella person lite extra på Valentines day så är det dags att älska personen lite mer än Valentines day.

Du som kanske är ensam på Valentine's day och inte har någon "Valentine", det finns någon där ute som väntar på dig, det kanske tar tid men det är värt det. Komihåg, DU har en nyckel till ditt hjärta och det är bara DU som vet vem du vill ge den till. Jag själv har ingen "Valentine" jag tänker inte så mycket på det, jag har min familj, mina kompisar, det är det enda jag behöver. Tänk/ stressa inte för mycket om när du ska få din dröm kille/ tjej eller när personen kommer, en dag kommer hon/han och då kommer du vara den lyckligaste personen i världen, jag lovar dig, så ta det lugnt och njut av livet och ha så kul som möjligt medans du kan.

. Jag hoppas ni får en jätte mysig dag och kväll med din favorit och fortsätt alltid sprida kärlek, sprid kärlek till dig själv, älska dig själv. spelar ingen roll vem det är, sprid kärlek för det behöver världen just nu & du.

Puss & kram, Julia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!!
Idag så gjorde jag inget speciellt. Jag var ute och åkte runt med min favorit, vi var och kolla i affärer mest, sen åkte vi runt och pratade i 1 timme.
Söndag är en ganska lugn dag ändå, men ändå jobbig, skola imorgon :).

Min favorit of all time, så vacker på alla sätt, älskar henne.
Passa på och följ henne på insta @phoebeawiti / hennes insta är ( wow )
Alla behöver en vän som henne<3

Hej hej jag ville bara visa min outfit, byxor- bik bok jacka HM skor din sko väska HM


Hoppas ni gillade detta inlägg, skrev inte så mycket idag, men hoppas ni gilla det :)
Puss å kram, Julia

Likes

Comments

Hejj finisar!!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Jag var i Täby med min familj och vi shoppade lite för det är ganska mycket rea på allting just nu. (Mycket rea på HM & Giana Tricot) Jag va mest inne på HM och då hittade jag en waist/ shoulder bag, och jag är käär i den. Jag köpte en stickad tröja och sen ett par jeans.

Alla i familjen va helt slut när vi kom hem från Täby, men direkt när vi kom hem satte vi oss och kollade på "Gladiatorerna" som inte exakt är mitt favorit program, vi hade lite chips och lite snacks och det var mumsigt.

Byxor/ trasiga jeans- HM

Tröja- HM Waist/ shoulder bag- HM


Jag hoppas ni får en mysig helg och en mysig lördag kväll, ta hand om er & va försiktiga om varandra.

Puss & kram, Julia

Likes

Comments

Hej!!

Idag hade jag studiedag så jag åkte till Mall Of Scandinavia med min kompis. Vi gick mest runt överallt och kollade.

Jag köpte en sminkprodukt som är ifrån KICKS & märket jag köpte heter NYX TAME&FRAME, det är till ögonbrynen. Jag älskar det märket, det är min favorit. NYX TAME&FRAME är waterpoof så jag rekomenderar det, på sommaren är det skit bra att ha NYX, tillexempel när man badar ;).

Resten av dagen så gick vi runt och försökte sitta någonstans för att ladda telefonerna, sen gick vi in på HM och jag köpte runda örhängen, flera styckna, Jag har letat efter runda örhängen jätte länge för att mina andra örhängen går sönder efter ett tag så jag måste köpa nya hela tiden, men dessa örhängen är perfekta. Är kär.

Ni får ha en mysig helg & njut av varje sekund<3

puss, Julia

Pälsjacka- HM Byxor- Bikbok Väska STEVE MADDEN Skor- Din sko

Eyebrows/ Makeup- NYX TAME&FRAME

Likes

Comments

Hej!
På den här bloggen kommer ni se mycket vad jag gör i vardagen och ganska mycket bilder, jag gillar att fota, jag gör det ganska ofta. Här kommer jag hålla er uppdaterade om min stil, ex vad jag har för kläder på mig eller vad för sminkprodukter jag använder. Jag kommer mest visa vad jag gör utanför skolan för det är mer spännande grejer där ute.

Jag kommer troligtvis fota mycket mat, och kanske göra mat för jag älskar mat. Vem älskar inte mat liksom. <3

Jag har alltid älskat att rita/måla så jag kommer säkert visa upp lite bilder på vad jag har målat eller skissat. Har målat i hela mitt liv så you gotta get used to it.

Så följ gärna min blogg om det låter intressant.

Puss, Julia<3

Likes

Comments