Idag blir min älskade lillebror hela 3 år❤️
Tiden går så sjukt snabbt!!
Han springer runt och spelar på sin gitarr som han fick idag och han är överlycklig för han önskade sig verkligen en ny för hans gamla gick sönder.
Grattis på födelsedagen Melker🎉❤️

// Josefine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ungefär en vecka sen så färgade jag mitt hår mörkbrunt.. Var så sjukt less på min utväxt och ville fräscha upp håret litegrann
// Josefine

Likes

Comments

Hejsan hoppsan mina små monsterdiggare,
Har haft fullt upp i flera dagar att packa och flytta saker. Så nu har vi äntligen flyttat ifrån huset och lägenheten är snart färdigfixad, det är tusen gånger mysigare att bo i lägenhet än hus.. Och det blir tryggare på något sätt. Men tagga att inte få ha högsta när man lyssnar på musik nudå.. Kommer inte klara mig haha


// Josefine

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån Uppsala, har vart där hela dagen för vi hade föräldramöte nu på kvällen så det var ingen ide att åka hem innan. Så avslutade kvällen med att käka på donken innan vi drog oss hemåt:)

// Josefine
(Mina Nuggets kom inte med på bilden)

Likes

Comments

Hej!
Fick en beställning på en tårta i början av förra veckan. Hon som skulle ha den beställde den till sin mamma som fyllde 60 och hon älskar Mumin så självklart skulle det bli en Mumintårta. Jag kunde tyvärr inte göra hela tårtan själv för sockerbilden på Mumin skulle smälta om jag skulle fixa klart tårtan.
Tårtan bestod av chokladbottnar som jag gjorde, en hallonmousse och två olika chokladkrämer, en på mörk och en på ljus choklad.
Jag fick höra att den blev väldigt uppskattad och det är alltid kul att höra när man själv blev nöjd!

Jag gjorde så att den blev såhär. Det gula är sockerpasta dom sockerbilden ska ligga på som ett skydd från att bilden inte ska ligga direkt på chokladen så den smälter fortare.

Resultatet blev såhär när hon som skulle ha den gjorde klart den, hon la som sagt på bilden och spritsade den innersta ringen.

//Julia

Likes

Comments

De flesta har nog redan hört talas om denna sidan, har man inte gjort det så har man verkligen missat något.
Du kan köpa allt ifrån smink till väskor till kläder och mycket mer. Deras stil på kläder kan man kalla för street men finns även Classic.
Har själv kläder därifrån och tycker att kvalitén även är superbra :)
Så rekommenderar er att gå in och kolla

http://blfa.me/87/30457/madlady/?cpc


Här är några av mina favoriter


Likes

Comments

Idag så var vi lediga för vi har studiedag och har bara tagit det allmänt lugnt, har åkt lite bil och handlat med Niklas. Fick vara lite smakråd haha och fick även en höstjacka av honom👏🏼

// Josefine

Likes

Comments

Idag fick det bli lite kvalitetstid med brudarna så vi valde att köra på Tacomys!!

Likes

Comments

Hejsan

Namn: Evelina Boman
Ålder: 16
Längd: 166,5 cm
Hårfärg: Brunt
Intressen: bakning och sova
Favoritmat: tacos och pannkaka
Rädslor: småkryp
Något jag inte kan vara utan är min mobil och min säng. Och sömn är sjukt viktigt haha

Likes

Comments

Vad kommer ni att få läsa om på den här bloggen?
Vi kommer att uppdatera om lite allt möjligt.
Väldigt mycket om vad vi gör på dagarna, och mycket om matlagning och bakning. Lite gott och blandat helt enkelt:)
Som sagt så är vi tre tjejer så förhoppningsvis blir det mycket uppdatering och massor av intressanta saker att läsa om.
Vi är alla tre mycket målmedvetna och har mycket planer för framtiden, fast trots det kör vi på lite spontana saker emellanåt.
Vi ska även försöka dra igång och försöka göra lite videos så småningom, för tycker personligen att det är mycket lättare att uttrycka sig när man pratar än när man skriver.
Nu inväntar vi bara ett inlägg ifrån Evelina sen kör vi igång :)

Likes

Comments