Min vecka i Las Palmas var helt otrolig! Hade så himla kul, träffade massor av nya vänner, fick åka på fett roliga utflykter och massa mer.

Anledningen att jag fick åka till Las Palmas var att jag medverkade i ett projekt som är skapat av EU kallat Veta Project. Veta Project är skapat för att ungdomar överallt i Europa ska träffas, gå tillsammans, kommunicera, knyta band och dela med sig av sina olika kulturer.

Olika länder arrangerar olika aktiviteter och bjuder in de andra länderna (den här gången Gran Canaria). "Uppgiften" för resan jag var på var att göra kortfilmer som man ska använda i lärosyfte, den här gången under temat Internet Safety. Vi diskuterade olika ämnen, gjorde nya kortfilmer under ett annat tema och så klart massa annat kul.
Men nästa resa som arrangeras så är det en ny "uppgift" som gäller. Jag vet t ex. att under nästa resa ska deltagarna lära ut danser och sånger som representerar sitt land (hur roligt?!).

Hmm, en lite flummig, sammanfattad och snabb beskrivning av projektet. Hoppas att ni förstod lite i alla fall.

Men tillbaka till min resa!
Dag 1 & 2 har ni ju redan fått ta del av, så tänkte berätta lite fritt istället om några olika utflykter.

Vi åkte till den underbart vackra staden Agaete. Vi gick längs med det turkosa havet, vandrade på gamla vackra gator och i underbara palm-parker. Vi tittade även på vackra, gamla katedral och åt pizza on-the-go.
En underbar (och varm!!) utflykt.


Sedan gjorde jag, Martha och Ilay också våra naglar på en salong i stan. 200 spänn?! Är jag i himlen?


Vi åkte en dag till en jättefin plats som heter Botanic Garden. Ett stort slags naturreservat eller en nationalpark med massor av olika växter och blommor.
Inte så varmt som vi hade hoppats, men det var mysigt ändå!


Sist men inte minst så besökte vi Maspalomas​ och Puerto Rico​​, som till en början var den bästa utflykten, men efter halva dagen så blev det så fruktansvärt kallt att jag trodde jag skulle frysa till döds. Men det var i alla fall en underbar sista utflykt.

Hoppas att ni tyckte om detta inlägget. Ha det bra.
KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments