Idag tänkte jag bjuda på en liten rolig höstig frågestund som jag hittade på Andreas blogg. Kändes bra med lite omväxling. Jag tror inte att ni tycker det är speciellt intressant att läsa om "skola 8-16.30 och sedan hem och sova". Så nu hoppas jag att ni tycker om detta, så kör vi!

_____________________________________________________________________


Beskriv din höst i tre ord.
Mat, MYS och kvalitetstid.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Något av det bästa med hösten är att man alltid har en anledning att få ha mycket filmkvällar (hehe). Ett annat plus är att få börja använda varma kläder igen så som kappor och rockar, mysiga stickade tröjor, polotröjor, stövlar och boots med mera. Är det något jag tycker om så är det definitivt höstgarderoben. Det finns inte heller så mycket som slår en solig och färgrik höstdag.

Om något skulle vara negativt med hösten så är det att det ibland känns fuktigt och smutsigt överallt. Oftast så regnar det ju ganska ideligen vilket bidrar till mycket smuts och förstörda skor.


Hur höstmyser du?
Antingen så gosar ner mig i soffan med familj och pojkvän framför en bra film eller serie och äter vad vi än behagar. Eller så hittar jag på någonting lite festligare som en middag eller mingel med mina nära. Alternativt en riktigt slaskig myskväll där också.

Hur ser din höstoutfit ut?
Gärna en gosig pälsväst med ett par snygga over-the-knee boots eller en lite tjockare, mörk klänning med en fin rock.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Att övningsköra mera definitivt. Det är ju som sagt bara fem månader kvar tills jag blir 18 år och tiden börjar verkligen komma ikapp en. Skulle också behöva träna mer. Märker så tydligt på min kropp att alla chipspåsar i sommar har satt sina spår och det är verkligen på tiden att jag gör någonting åt det. Avskyr att inte känna mig bekväm i min kropp.

Bästa musiken för regniga dagar?

Vilka serier rekommenderar du att följa?
Just nu skulle jag rekommendera er att se Desperate Housewives. Jag och Adam har kollat från början igen tillsammans och det är så himla mysigt och bra. Den har verkligen allt! Drama, spänning, kärlek, mysterier, skräck - något för alla.


Vad är den höstigaste maträtten?
Jag skulle nog säga alla sorters soppor. Tänk varm gulaschsoppa en kylig höstdag med nybakat bröd till. Mums.

Var hänger du helst under helgen?
Jag måste nog faktiskt säga uppe hos Adam i Linköping eller hemma (helst med A då också såklart, hihi). Vi ses ju aldrig på vardagar i och med distansen, då är det skönt att få vistas i hans trygga famn på helgerna när man är ledig.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Jag ska åka till Marbella med min familj i oktober, vilket ska bli otroligt skönt. Vi åker till våra vänner som har ett hus där nere och ska bara njuta och umgås med dem i en vecka.

Hur förbereder du dig för vintern?
Jag bunkrar upp med mycket varma och framförallt mysiga kläder. Allra helst skulle jag behöva spara pengar så man kan köpa mycket julklappar när det börjar närma sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments