Header

IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OFTHE YEAR!
Äntligen så är det första december och nu så börjar nedräkningen till julafton. Har dock inte köpt några julklappar än med det hinns med det också. Men här kommer en lite julig make-up, och det kommer fler. Till eyelinern har jag använt vattensmink från Grimas!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FÖRE:

EFTER:

Lite halvkassa bilder men äntligen så har jag fått nytt golv i köket. Ljust och fint blev det. Så skönt och slippa se det gamla gräsliga golvet!


Likes

Comments

Ibland när jag gör en sminkning så kan det spåra totalt, som denna gång. Fick lite inspiration av vintern. Men det är ju så jäkla svårt och få med glitter på bilder!


Likes

Comments

Satt och rensade min externa hårddisk igår och kom på dessa gamla sminkningar. Ska rensa lite mer i min dator, så det kanske dyker upp lite mer gamla make-ups.

Alltid lika kul och kolla tillbaka på hur jag målade ögonbrynen, lite skillnad kanske. Tror att dessa bilder är från 2013!


Likes

Comments

Blev ett litet uppehåll med bloggen igen, men jag känner lite att jag har noll inspiration till smink just nu. Men här är alla mina halloween sminkningar som jag hann med!


Likes

Comments

Det här med clowner som sprids på nätet har väl många sett, men jag känner att clowner är en del av halloween. Så det fick bli en light version d.v.s inte en så värst läskig en utan mer obehaglig!
Jag har använt mesta dels smink från Grimas och vax från Snazaroo (som inte alls är någon storfavorit!!!)


Likes

Comments

En ganska "fin" zombie, som nog blir den enda blodiga zombien för denna halloween. Har planerat in en lite annorlunda till nästa fredag. Men som sagt en beauty queen zombie, inte smutsig men blodig.
​Har som vanligt använt mesta dels​ smink från Grimas till detta. Fick dock komma på en nödlösning eftersom mitt flytande latex hade klumpat ihop sig helt och hållet. Så nästa vecka måste det inhandlas en ny flaska. Fick använda mig toalettpapper och Mastix, men det gick det också!


Likes

Comments

Fick äran att sminka min bästa kompis, men självkritisk som man är så är det sällan jag verkligen känner mig nöjd. Men jag sminkar inte så ofta andra så jag är ändå rätt nöjd. Det är så himla svårt och ha stadig hand när man sminkar någon annan när det gäller tunna svarta linjer. Fick göra prickarna med pensel också, hade inget verktyg och göra det med.
Det jag har använt till detta är vattensmink från Grimas, som är den bästa paletten jag äger. Man kan använda alla färger till eyeliner också och är perfekt till ansiktsmålning. Den är definitivt värt pengarna!


Likes

Comments

Testade mig på en pop art zombie, vilket i princip menas med en tecknad zombie. Tycket det är så häftigt med mycket färger, dock så såg jag efteråt att jag glömt måla örat så det set lite kul ut.
Till detta har jag använt vattensmink från Grimas och en svart ögonskugga!


Likes

Comments

Har inte haft så mycket tid över till bloggande, men jag har tänkt ut lite hur ska jag hinna med fler inlägg. Så det kommer...
I helgen vart det iallafall Torp i Avesta där det var oktoberfest, var verkligen på topp haha. Smart som man är så lyckades jag gå ut genom utgången innan krogen stängde så jag fick inte komma in igen haha!

Likes

Comments