Vardag

Hej på er! Idag är jag hemma från skolan för att jag vaknade upp lite krasslig. Som tur var så har jag Netflix, youtube, valpen och kattungar!! Kolla här:

Kolla den längst upp, så cool! Finns två likadana! Jag var ute och hämtade kattungarna i ladan i morse och det var sju (!!) stycken! Vet inte om dom kommer från samma mamma, vi har ju två stycken men dom ser ut att vara lika gamla och dom låg på samma ställe. Kände mest kan dom få sju stycken!? Haha men dom är så sjukt söta å små, så himla mys!


Så min dag består mest av soffhäng med alla mysiga djurbebisar. Ikväll händer en liten tråkig sak, eller väldigt tråkig sak faktiskt. Så vi hörs nog imorgon! Ha det bra så länge! Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Äntligen fredag!!

Idag är det väldigt kallt och sådär riktigt höst ute. Hade mycket hellre velat ligga hemma i sängen och sovit någon timme till 😉

Men men, det är bara upp och hoppa. Sista året utav grundskolan och snart nationella prov så det är fokus som gäller. Jag har sagt att mitt mål är att få A-C i alla ämnen. Går sämst i musik, bild & slöjd 😉 Haha, min fantasi är och kreativitet är väl lite sisådär.

Nog pratat om det. Idag tänkte jag trimma (förklaring till Elin & Karin: det betyder att jag rider ett lite hårdare ridpass och försöker få hästen där jag vill ha den, typ) igenom Flicka på banan. Igår red jag ut tillsammans med Sofie i stallet på en jättefin & lång raksträcka, perfekt för massa galopper! Så kul tyckte hon!!


TB, provridning Flicka

Likes

Comments