10 snabba

Hur gammal är du? - Jag är 20 (och ett halvt hehe;))

Hur gammal känner du dig? - Jag känner mig som 22-23 år skulle jag säga.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu? - Just nu när jag skriver detta så är det onsdagkväll och jag ligger i min säng i mitt rum.

Vilken är din favorithögtid? - Jag tycker att midsommar är väldigt trevligt så om man kallar de en högtid så säger jag de.

Har du någon gång brutit ett ben? - Jag har trott att jag gjort de för att jag hade så ont men efter 6 timmar på sjukhuset och röntgenbilder så var det en rejäl stukning i armen.

Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? - Grekisk yoghurt, äppelmos, granola/müsli, bär och grönsaker.

Vilka yrken har du provat på? - Jag jobbade i två år i en matbutik där jag först börja som korgdragare och sen satt jag i kassa. Sen praoa vi i 8an och 9an och då var jag bland annat på en förskola och fortsatte sen även som barnvakt till några av barnen:) Har sommarjobbat på ett ålderdomshem och snart kommer jag kunna jobba som BMA, ska bli så spännande!

Senaste filmen du såg på bio? - De var nog i julas när jag, mamma och Olivia var och såg en julfilm som inte var så bra.

Vilken var den sista konserten du var på? - Hade en konsert inbokad i februari med James Arthur men han var sjuk så det blev inställt så den senaste konserten var i maj 2019 med Lukas Graham.

Vad heter du i andra namn? - Jag heter Emma Charlotte i mellan namn;)

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul inlägg<3
nouw.com/johnssons
matildakz
matildakz,
Så kul med listor!
nouw.com/matildakz
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
kul inlägg 😃 älskar listor
nouw.com/soffiaz_85
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Sånt här är ju SÅ roligt att läsa verkligen!! Men åh vad typiskt att konserten blev inställd, det är ju något av det roligaste att gå på! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Aliciasmood
Aliciasmood,
älskar sådana listor! 😍
nouw.com/aliciasmood