Stressar om livet

Är just nu i en fas då stressen över studenten är all over me och det är så energikrävande. Konstanta frågor och funderingar om vad jag vill satsa på i framtiden. Ska jag satsa på min dröm eller välja ett alternativ som jag innerst inne aldrig kommer bli helt lycklig av? Vågar jag leva ut min dröm? Hur kommer jag dit?

Jag pratade nyss en lång stund med min närmsta vän om just detta och varje gång jag pratar om det blir det klarare och klarare vad jag ska göra. Leva min dröm. Hur jag kommer dit vet jag inte. Det kommer vara svårt men en dag ska jag inspirera andra med mina låtar, utsålda konserter och göra andra hela. Precis det musiken gjorde för mig vill jag göra för andra som känner sig ensamma. Jag vill finnas där när ingen annan gör.

VÅGA LEVA UT DIN DRÖM

Kram

Gillar

Kommentarer

Gunilla potila skyman
,
Du är redan där Julia.
Kanske inte på det sätt Du förväntar dig.
Det Jag sett är...vilja...talang...känsla...men framförallt...team känsla. Vi är starka tillsammans. Tack för i sommar. Tack för att få lära känna dig. Jag hejar på och är inte det minsta orolig för att du kommer att få leva din dröm...❤ Kram hjärtat från ' tant Gunilla'
JuliaElneborg
JuliaElneborg,
Tack Tack Tack!!! vilka fina ord❤️❤️Detta gör mig så glad och jag ska inte ge upp!! Kram
nouw.com/juliaelneborg

Instagram @juliaelneborg