Strävar inte efter perfektion

Hej fina!

Vaknade upp i en nybäddad säng imorse, kan vara en av de härligaste sakerna någonsin?? Idag ska jag jobba som vanligt 10-15/16 på D.O Marieberg och det kan vara ett av de bästa ställena man kan vara på. Så himla trevliga där och jag trivs sååå bra!

Svar till kommentaren till mitt inlägg "Jag är osäker". Jag strävar inte efter att vara som normen utan jag vill att jag ska må bra. Jag vill att jag ska vara nöjd. Det är prio 1 sen om andra tycker om mig osv är det självklart ett plus. Jag strävar inte efter något speciellt förutom att känna mig fullständigt bekväm i min kropp. Hoppas ni förstår vad jag menar så det inte verkar helt dubbelmoraliskt? Så nej jag är helt medveten att allt inte handlar om att se bra ut.

Vill även tacka er som inspirerar mig varje dag till det bättre <3

Kram

Gillar

Kommentarer

Melinalinnea
Melinalinnea,
Men vacker du är ändå haha kändes nästan fel o påpeka det ytliga här men kunde inte knipa! Annars får ja fråga utan att låta dömand?! Har du fixat läpparna? Isåfall med vad, var och hur mycket?
nouw.com/melinalinnea
Anonym
,
Det handlar om att aceeptera sig själv, du säger att du tänker fortsätta tills du blir nöjd. Alltså så accepterar du inte hur du ser ut eftersom att du vill pristera bättre
JuliaElneborg
JuliaElneborg,
Som sagt, man kan alltid bli en bättre människa, se bättre ut osv osv. Jag är inte HELT 110% nöjd med mig själv i alla tillfällen för det är att vara perfekt. Det vet vi redan att ingen är? Jag tror på utveckling till det positiva. Jag tror att jag kan bli bättre likaså i utseende. Jag tycker om mig det gör jag men man kan alltid bli bättre.
nouw.com/juliaelneborg

Instagram @juliaelneborg