Q/A

Har du bra självförtroende?

Det beror på i vilken situation jag befinner mig i men jag tycker att jag utvecklats och blivit säkrare i mig. Så skulle säga att jag har fått ett riktigt bra självförtroende.

Du har 670 000 snap poäng, hur mycket snappar du per dag?

Jag har ökat med ca 450 000 på 6 månader.. snapar alltså väldigt mycket per dag men har börjat tappa ner på det nu och snappar endast ofta med de som är viktiga ahaha. Det kan annars ta timmar innan jag svarar andra för jag inte orkar.

Din sämsta egenskap:

Man vill inte göra mig arg, absolut inte. Det är ingen vacker syn om jag säger så.. Jag bråkar verkligen sällan med nära och kära vilket är bra! De enda jag kan bli riktigt arg på är familjemedlemmar annars undviker jag oftast konflikter osv då jag vet hur arg jag kan bli.

Skriver du egna låtar?

Ja, det gör jag och verkligen älskar det!

Har du kontakt med något ex?

Om ex endast räknas med de som man officiellt haft ett förhållande med så nej, annars ja.

Beskriv den perfekta dejten:

Jag gillar när det är speciellt, så inte det vanliga som bio eller restaurang. Jag älskar spontana människor så att göra något spontant är perfekt.

Är du på g men någon?

Nej, men jag är intresserad av en person men vi får väl se hur det blir med det.

Vad är det viktigaste du söker hos en kille?

Det viktigaste är självklart att han uppskattar mig för den person jag är och inte objektifierar mig och endast tänker på min kropp som de flesta killar bryr sig om när de visar intresse för mig. Det är synd att personligheten är så lågt prioriterat i dagens samhälle. Hur människor blivit uppfostrade för att ha fått en sådan skev bild på hur man behandlar andra. Det är skamligt och jag ren utsagt avskyr när jag blir behandlad på det sättet. Senast någon sa en sådan hemsk sak till mig var i lördags och det skär i mig att veta att det ni killar endast märker är t.ex hur stor rumpa jag har. Jätte kul att ni tycker det, men det finns viktigare saker att kommentera så som t.ex "Julia vad glad du gör mig!, Jag tycker verkligen om att vara med dig för du är så härlig". Det är sådana saker jag vill höra. Jag är trött på att alla kommentarer ska vara fokuserade på utseendet. Antar att det är smällar jag får ta eftersom jag bloggar och modellar, men oavsett är det helt skevt. Jag hoppas killen som sårade mig rejält i helgen inser vad han gjorde fel och att ni allihopa tänker er för, kanske ger en finare kommentar till varandra istället, en kommentar som betyder något. Vi alla har en betydelse och det är viktigt att killar (även vissa tjejer) inser värdet i andra. Förstår att man ska behandla alla med respekt och vara ödmjuk. Sammanfattat en kille med respekt. Humor är också viktigt men många av killarna där ute har humor men inte sinne för respekt dårfrö anser jag respekten som den viktigaste egenskapen.

Har sett att du skaffat två tatueringar, vad betyder dem? Snygga btw

Hej!! Åhh tack <3 Jag har faktiskt tänkt att göra ett separat inlägg om dem i framtiden så du får hålla utkik.

Kram

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliaelneborg