Time 2 glow

För ett tag sedan var jag i Stockholm och där köpte jag med mig rätt mycket smink.. "Ovanligt". Planen var att visa er när jag kom hem men så blev ej fallet. Nu har jag hunnit testa allt så jag kan ge er min åsikt.

Jag köpte en palett från BECCA. Med bronzer, highlighter, contour powder och rouge.

Har dock inte använt denna så mycket att jag kan ge en bra recension men kan vi bara kolla på förpackningen?? Hur fin är inte den?

Paletten finns här

Det jag skulle köpa i Stockholm var en foundation då det inte finns ett stort utbud i Örebro. Blev rekommenderad denna då jag vill ha medium teckning och är rätt normal till torr i hyn. Älskar denna då det blir ett så naturligt resultat. Den kan dock upplevas lite "svårt" att blanda ut, det måste ske snabbt annars är risken att det lätt blir fläckigt.

Här hittar du den

Behövde även fylla på med en ny concealer samt eyeliner. Det här är mina favoriter då de båda håller så länge och de är nog bland de lättaste att applicera med. Eyelinern håller så makalöst bra! Om du applicerar den på dagen och sover med den (rekommenderar inte att göra det) så ser den ut som den gjorde vid applicering.

Eyeliner finns här

Concealer finns här

Vill bara säga WOW denna palett. Dessa unika skuggor med en 3D effekt är magiska. Jag som älskar glitter och poppande ögon älskar denna. Den kommer med tio matta skuggor, sex 3D skuggor och två pärlskuggor. Den enda nackdelen jag uppfattat från andra men även jag tycker det är att för att få bästa effekt med de glittriga skuggorna måste man applicera med fingret. Application med fingret är inget jag föredrar framför en borste.

Här hittar ni paletten

Kan man någonsin få nog utav highlighters? Behöver egentligen inte ännu en palett men kunde inte låta bli. Den innehåller en krämigformula och tre pärlemor i puderform.

Här finns paletten

Kram

Gillar

Kommentarer

Nattis
Nattis,
Så mycket fint 😃
nouw.com/nattis
JuliaElneborg
JuliaElneborg,
Tack! <3 Kram
nouw.com/juliaelneborg
Angelica,
Älskar hur fina förpackningar allt hade!
angelchanelle.blogg.se
JuliaElneborg
JuliaElneborg,
Ja, nästan bättre än innehållet hahah<3
nouw.com/juliaelneborg

Instagram @juliaelneborg