Incoming: New year

Snart nyår och jag kommer att befinna mig i Dubai vilket är så välbehövligt! Tänkte att det är tid att besvara frågor om detta år.

Gjorde du något under året som du aldrig gjort förut?

Jag har lärt mig eller rättare sagt vågat gå utanför min comfortzone så många gånger. Det är det jag skulle vilja lyfta fram mer än något annat. Att vara självständig är något jag absolut blivit. Känner inte att jag behöver någon i mitt liv för att jag ska klara mig förutom mig själv då.

Genomdrev du en stor förändring?

Vill inte ens räkna hur många gånger mitt hjärta krossats detta år men jag är glad över det. För det gjorde mig starkare. Förändrade mitt sätt att se på väldigt mycket. Detta ledde till att jag fann en tro.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?

Nu är det ju väldigt sammanträffande att jag just detta år fyllde myndig och det är nog det datumet jag speciellt kommer komma ihåg, förutom den dagen jag fick mitt körkort. Jisses vad lycklig jag blev, livet kändes komplett.

Vilka länder besökte du?

Detta år har jag tyvärr endast varit hemma i kalla Sverige. Brukar alltid bli en eller två resor utomlands.. Fick därför kompensera med att åka nu över nyår till Förenade Arabemiraten, Dubai.

Bästa köpet?

Min nya kamera. Jag som älskar att fota allt då jag lätt håller fas vid foton. De väcker så många känslor som jag bara vill bevara. Ibland glömmer man saker och stunder man inte hade trott att man skulle glömma, därför ser ni mig alltid filma eller fota i alla ögonblick.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Absolut! Trots alla hjärterots fann jag det bra i stunden. Jag såg vilka som var mina riktiga vänner och även familjen. Jag skulle inte kunna vara gladare över mina fina farföräldrar samt underbara vänner. Guld värda <3

Största misstaget?

Hmm.. grejen är den att jag vill inte se mina handlingar som misstag utan mer som lärdomar. Men om jag måste välja ut något specifikt som jag ångrar i efterhand så är det att jag låtit andra påverka mig. Bland annat att jag blir ledsen över att bli dumpad när jag egentligen borde bli glad över att nya dörrar öppnas? Jag ångrar att jag låtit andra påverka mig till viss del ang lite allt möjligt. Det är något jag vill bli bättre på; att inte bry mig.

Vem saknade du?

Samma som alltid, en mor och far.

Mest stolt över?

Jag är stolt över mig själv att jag alltid ser det fina i alla. Jag är glad över att jag är en sådan person som aldrig skulle komma på tanken att ge upp på någon jag älskar.

Vad tänker du göra annorlunda till nästa år?

Ta ännu mer chanser, om det inte går bra så har man iallafall ett flertal roliga historier att återberätta. Jag ska även fortsätta att vara så positiv som möjligt.

Kram

Gillar

Kommentarer

Instagram @juliaelneborg