Feelings

Hej på er hjärtan!

Vad ironiskt att jag för några dagar sedan sa att allt var så perfekt, well things change. För en stund blev det ledsna miner men inte tänker jag sitta instängd i mitt rum och gråta ner mig, absolut inte! Det ni istället kommer att få se är ett leende på mina läppar. Jag kommer inte låta något någonsin göra mig ledsen. Därför ska jag endast vara mig, den glada positiva tjejen som kämpar för allt hon tror på.

Så igår drog jag mig ur sängen och det resulterade i sammanlagt 7 h på gymmet. Ja, jag är medveten om att det låter galet länge. Vissa kommer väl tro att jag bara slöar men nej. Morgonen erbjöd ett ca 3 h pass och kvällen resterande. Dock blev det inte lika intensivt på kvällen vilket ni då förstår att tiden rann iväg. Det är så skönt att vara på gymmet, skulle kunna vara där hela dagarna. Jag förflyttar allt fokus till endast träningen och allt annat utom träningen spelar ingen roll just då. Jag mår så bra där, mitt absoluta favoritställe!

Jag vill bara säga er att oavsett om vägen inte blir som du trott, ge aldrig upp. Vem vet? Det kanske visar sig bli samma resultat genom en annan väg. Men kära du vad du än gör förlora inte leendet. Du är värd så mycket, det måste du komma ihåg! Don't ever settle for something or someone that's making you feel bad, never.

Be the best version of you, always.

Kram

Gillar

Kommentarer

amandajosefsson
amandajosefsson,
Kram till dig! Jättefina bilder!
nouw.com/amandajosefsson
almmatilda
almmatilda,
Oj vad galet å gymma så länge! Bra jobbat
nouw.com/almmatilda

Instagram @juliaelneborg