Stockholm och jobb

Bild från när jag var i Stockholm förra veckan.

En vecka har gått sedan lovet slutade och allt är tillbaka i sin ordning. Jag har börjat träna lika mycket som jag gjorde för någon månad sedan, ett inlägg mer specifikt om det kommer upp på Söndag. Jag har även slutat på bartenderkursen, tyvärr. Jag har så mycket i skolan, jobb och saker hemma att jag inte klarar av det. Kände därför att jag var tvungen att välja bort det som inte kändes som högsta prioritering. Det var rätt val för nu känner jag att jag hinner med det jag måste göra.

Jag och Joline var i Stockholm men dröjde inte länge innan jag var själv där då hon skulle tillbaka till Örebro för att jobba. Jag stannade kvar och njöt av fina Stockholm. Nästa visit hoppas jag blir längre! Kanske stanna på hotell i några dagar, åhh det ska jag nog göra. Så skönt att jag skulle kunna ta bilen och träffa vänner som bor där utan att behöva krångla med tåg och anpassa sig efter dem tiderna.

Ikväll blir det jobb på Ritz och det ska bli roligt förutom att jag är så fruktansvärt trött.. Dags att tjäna lite pengar, får tänka så hahah.

Hoppas att eran kväll blir bra!

Kram

Gillar

Instagram @juliaelneborg