Dagens

Dagens humör: Glad :)

Dagens mående: Jag mår bra men är så trött vilket jag är 90% av tiden.

Dagens borde: Gymma.. har inte varit där på ett tag för att jag är så trött och har mycket plugg. Som jag nämnde tidigare har jag knappt tid att ens slappna av.

Dagens frisyr: Naturligt och rakt.

Dagens smink: Vardagssmink, fransar, foundation, puder osv, inget speciellt alls.

Dagens klädsel: Grå och svart, stickad mysig tröja, pälsväst (fejk), och sneakers samt jeans.

Dagens planer: Jag måste gymma, för ärligt talat har jag inte blivit mindre av att sitta hemma och plugga. Så det är prio ett, gymmet. Sen ska jag även städa rummet och plugga. Juste! Ska även åka till pappa och lämna av en grej.

Dagens materiella vill ha: Ett par stora solisar från Gucci eller Prada.

Dagens fundering: Jag och min bästa vän satte oss på lektionen och gjorde en Bucketlist fram till studenten samt framtidsplaner, vilka vägar vi kan välja. Detta gör mig verkligen både stressad över hur fort det går men även så peppad över vad framtiden har att erbjuda. Känns även så skönt att jag valt vad jag ska satsa på, min dröm. Blev dessvärre erbjuden att sjunga på en konsert igår som kommer att vara inom en snar framtid. Så det går bra vänner.

Dagens beroende: Sängen, vill bara lägga mig bland alla mina kuddar och täcken. Det är allt jag kan tänka på just nu.

Dagens tråkigaste: Att jag känner mig så trött trots att jag sover så mycket. Tror därför att det kan vara riktigt bra för mig att komma iväg till gymmet.

Dagens längtan: Tänker inte fortsätta tjata om något som har med att jag fyller 18 så därför svarar jag istället London. Jag är så sugen på att åka dit igen på en shopping weekend. Att få slappna av från jobb och livet här hemma i iallafall några dagar är vad jag är i behov av.

Vad längtar ni efter?

Kram

Gillar

Kommentarer

Ellieb
Ellieb,
Hur vacker är inte du då?!
nouw.com/ellieb
almmatilda
almmatilda,
såååå fin !!
nouw.com/almmatilda

Instagram @juliaelneborg