Att vara ensam

Känns som att det har blivit vanligt att jag börjar varje inlägg med att konstatera min frånvaro från bloggen. Jag kan säga att det går i perioder om ni inte märkt det.. ena stunden är jag otroligt motiverad och en annan är jag helt tom. Detta är en sådan period, tyvärr. Trots det så tänkte jag uppdatera er som fortfarande läser min blogg när jag då och då bloggar.

Om en vecka är det sportlov och jag längtar, ovanligt? Nä, men hur galet är det inte att om endast 116 dagar tar lilla jag studenten. Sinnes.. Jag har inte bloggat alls för att det som vanligt har varit en del i skolan och det är det fortfarande vilket gör mig så trött när jag kommer hem. Förutom att jag börjat på en diet med min coach just nu så är inte livet så intressant. Jag jobbar varje helg och träning och skola i vanlig ordning. Men så är livet ibland haha.

Förresten är det alla hjärtans dag snart och herregud vilken överdriven hype det är kring den dagen. Känns som att folk har sådana blandade känslor över den detta. Vad är det egentligen för fel på att vara singel? Vem har sagt att det är positivt att vara i ett förhållande? Precis. Därför oavsett relation så borde vi inse att dagen är inte bara för dem som har en partner. Ta hand om er själva eller skäm bort någon i familjen eller en fin vän. Jag hade faktiskt inte tänkt att göra mycket mer än att ta det som en vanlig dag. Så med träning och plugg är så jag kommer spendera dagen. Kanske sätter på någon film och bara njuter av min ensamhet för vet ni vad? Det är så himla skönt att vara ensam och kunna njuta av att ha hela sängen själv och bara tanken på att göra vad jag vill. Så hörrni det finns inget negativt med att vara ensam. I love it! (no joke för er som tror det)

Embrace yourself <3

Kram

Gillar

Kommentarer

theamariel
theamariel,

jeg er helt enig! Det er bare en tradisjon butikkene kan tjene penger på!

nouw.com/theamariel

Instagram @juliaelneborg