Acai bowl

Godmorgon på er fina!

Jag har varit vaken sedan 08 imorse för att göra mig redo för ett benpass med Denizé. Nu är jag hemma för att fylla på med energi då jag ska gå till gymmet om en halvtimme igen med ett till pass. Det är nämligen så att @isabellejohanssons ska börja träna på mitt gym så jag ska hjälpa henne med första passet.

Allmänt så är jag så himla glad, varje dag och vilken skillnad jämfört med förra året. Allt handlar om att uppskatta de små sakerna och ändra sitt tankesätt. Tänk positivt och älta inte saker och problem, borsta bort det från axeln. Svårare än så är det inte och det är då du inser att du verkligen kan kontrollera hur du mår. Det finns knappt någon stund ni kommer se mig utan ett leende för livet är bra, riktigt bra. Det firar jag varje dag med att vara positiv. Kände bara att jag var tvungen att berätta hur jag mår för det var ett tag sedan. Bortsett från mig så hoppas jag att ni också mår bra och är glada <3

Ikväll ska jag bara ha det mysigt vid en film eller min nuvarande favoritserie "Dawson's creek". Den är en stark rekommendation för er som är into old school love!

Och kan vi bara ta en tyst minut för hur god och fräsch min frukost var? Visst det ska bara ner i magen men jag tycker det är så roligt att göra det lite finare. Det känns så mycket trevligare att äta än att bara "slänga i" några ingredienser.

Nu ska jag äta jordgubbar och sedan bege mig till gymmet. Jag hoppas ni gör denna dag bra!

Kram

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Åh så gott och fina bilder! Kram.
nouw.com/emeliekumlin
hhannacarlsson
hhannacarlsson,
Din frukost ser verkligen ut som ett konstverk, älskar!!
nouw.com/hhannacarlsson
amandadellien
amandadellien,
Men åh va gott!
nouw.com/amandadellien

Instagram @juliaelneborg