Om oss!

Oss

Här kommer en liten presentation om oss. Hur vi träffades m.m.

Jag är 24 år gammal och bor i köping med min sambo Alexander 25år, och mina två katter Sirius och Castor. Jag har jobbat och studerat lite vartannat, är snart färdig utbildad specialistundersköterska med neuropsykiatrisk kompetens. Min sambo har studerat på folkhögskolan för att få upp betygen, men jobbar nu på en restaurang.

Vi har varit tillsammans snart 2 år och väntar nu vårat första barn. Vi har känt varandra i ca 12 år då vi gick i 7an tillsammans, då var vi även "ihop" som det hette då i ett halv år.

Man kan ju säga att vi hade ett uppehåll på ca 11 år, och vi va så himla små. 12-13 år gamla var vi bara.

Hur vi började träffas igen!?

Ja ni, den hösten vi träffades 2016 så flyttade jag till större lägenhet. Jag hade fått hört att han bodde rätt nära men jag visste verkligen inte hur nära. Han bodde i trappen bredvid, hahha. Jag träffade han en kväll utanför porten, jag skulle åka iväg för att handla lite. Men blev fast på en bänk utanför porten hela kvällen. Vi pratade om en massa minnen m.m.

Han fick mitt nr och redan då började han smöra en massa. Jag var rätt så svår tror jag när vi smsa med varandra. Sedan så frågade jag om han ville kolla film med mig ca 2-3 veckor efter. Vi käkade och kollade på Ratchet and clank filmen, om ni vet det där playstation 2 spelet man spelade när man var mindre.

Efter det så var han väl hos mig varje dag. Vi hade inte direkt sagt nå om vi var tillsammans eller inte. Tills min kompis frågade om det var nå mellan oss, då fick vi ta och fundera hur vi skulle ha det. Vi flyttade ihop 2017 när vi båda studerade för att de var lite drygt med två hyror m.m.


  • Oss

Gillar

Kommentarer