Hemma dagar

Gravid , Vardag, Övrigt, Thea 1år

Hallå

Nu har man vabbat sen i tisdags och ärligt har det varit riktigt skönt att vara hemma då min foglossning inte har känts av alls. Annars har jag så ont i höften och kan knappt gå efter ett jobbpass. Jag vill verkligen inte sjukskriva mig men nu börjar jag fundera starkt på om de är det jag faktiskt måste göra för att orka av dagen ens. Även om de bara är ca 4 veckor kvar på jobbet. Hmm ja får nog tänka lite till på detta, jag vill ju kunna må bra och orka.

Helt otroligt hur graviditeter tas olika på kroppen. Med Thea hade jag med foglossning fast i ljumsken, och jag vet att jag sa i början att höften var bättre än ljumsken. Det tycker jag inte längre inte när de ilar typ i benet och smärtan strålar ut i hela benet och ländryggen.
Ja det är ju ingen dans på rosor att vara gravid alltid. Men de är jävligt mysigt att känna lillskruttan i magen hur hon bökar omkring. Nu är vi nere på 2 siffrigt också helt sjukt va tiden går fort!

Skruttan mår äntligen bra i varje fall och idag har hon ätit och druckit väldigt bra. Så jobbigt när hon inte velat ha något knappt att äta så man har försökt med allt verkligen för att få i henne någonting. Glass har fungerat bra i varje fall.
Idag somnade hon lite efter 18 tiden och sover än. Så jäkla underbart, så nu blir de tv tid och sen blir det sängen.

Hoppas ni haft en bra torsdag!

Gillar

Kommentarer