Bra helg, nu vabb!

Gravid , Vardag, Övrigt, Mat

Vilken bra helg vi haft, jag jobbade till torsdag eftermiddag. Sen tog jag helg! I fredags så gick jag och skruttis på restaurang med lillebror och min mamma så himla mysigt. Och de var verkligen perfekt väder för att sitta ute också.

I lördags så var vi hem till pappa och lillebror och hälsade på eftermiddagen. Thea bäddade ner morfar på golvet. Hon har blivit så himla omtänksam och en väldigt känslig liten individ på senaste tiden. Ska bädda ner sina gosedjur eller ja alla då. Och så pussar hon godnatt. Blir lite små ledsen när man läser bok och så ska den sova i boken. Ja hon börjar bli väldigt empatisk med andra ord.
Så himla roligt att se henne utvecklas hela tiden och varje dag nu.

I söndags startade vi dagen med att äta frukost och kolla tv. Sen åkte vi till subway med pappa/morfar. Thea tyckte de mest var roligt att dricka sin juice haha. På kvällen gick vi till dom igen och Thea fick faktiskt gå själv för första gången. Jag bar henne över vägen bara. Han bor ju bara över vägen typ från oss så de passade perfekt. Hon tyckte de var jätte roligt att få springa hem till morfar alldeles själv. Sen åkte vi iväg för att grilla.

Vi hade verkligen en toppen helg med bra väder oxå.
Igår efter jobbet, hämtade jag skrutt på dagis och så var vi och fikade hos mamma. När vi kom hem så var Thea alldeles flåsig och tungandad. Ville lägga sig för kvällen redan halv 5. Så tog en temp på henne och hon hade feber. Idag är de mycket bättre med andningen. Så nu blir de några vabbdagar!

Och vet ni vad idag är exakt 100 dagar kvar till lillasyster är beräknad. Imorgon går vi ner på två siffrigt herregud de börjar närma sig nu!

Hoppas ni haft en bra helg och semester om ni har det!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilka härliga dagar ni haft! Krya på din tjej 😍
nouw.com/carroat
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Ja vi hade verkligen härliga dagar. Det ska jag tack❤️
nouw.com/juliaelisabeth
Carolina,
Låter som om ni har en superfin och omtänksam dotter! Så mysigt att umgås med familj och roligt att även du är gravid 😃 själv har jag lite fler dagar kvar till min förlossning, exakt 167 dagar. Längtar när man börjar gå ned till tvåsiffrigt men känns konstigt att om ca 167 dagar har vi en liten miniatyr av oss här hemma 😃 <3
knaset.com