Hej.

Idag tänkte jag skriva lite om Miami. Vi kommer vara där 3 nätter, och det kommer vara över nyårshelgen. Det ska bli så jäkla häftigt. Jag hoppas verkligen att jag hittar en fin partyblåsa i USA som jag kan ha på mig. Vi tänker att vi ska gå ut och käka middag och sen hoppas jag på ett beachparty. Vi kommer ju bo i South Miami Beach, vilket är the place too be. Vi kommer bo runt knuten till alla nattklubbar och restauranger. Ska bli asballt. Är det någon som varit i Miami och har tips på utelivet där?

Det här är alltså min första trip till USA och min sambos första till Florida så tips mottages gärna.

Kram/J

Likes

Comments

Hej och völkomna hit. Jag har skapat denna blogg för att dela med mig av vår resa till Florida. Min sambo och jag flyr nämligen från jul- och nyårsfirandet med familjen i år och ska fira själva med en roadtrip i Florida. Det ska bli så roligt och definitivt the journey of my life (so far). Jag har rest mycket i mitt liv, men enbart inom Europas gränser, så det ska bli extra kul att besöka en annan världsdel.
Dock är jag nervös, jag har aldrig flugit så långt, och jag är flygrädd och kämpar redan med ångesten inför flygresorna.

Vill även passa på att tillägga att vi skapat ett instagramkonto till resan som ni gärna får gå in och följa: roadtripinflorida

Kram/J

Likes

Comments