idag kändes skolan sååå himla seg, men jag har slutat nu :) just nu åker jag buss 🚌 och är påväg hem till min kompis, hon är en av mina bästa vänner❤❤ vi ska rida och det känns lite läskigt för jag ramlade av förra gången :(
ville bara slänga in dethär på min blogg :)

*ingen dagens fråga*

vill ni fråga nåt kan ni skicka det till: j_ekberg@hotmail.se

h
e
j
d
å
:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åhhh!!!!! Jag hatar verkligen skolan. Jag vet att det kanske inte verkar som en så jobbig grej om man är vuxen men just nu.... asså jag vet inte vad jag ska göra. Jag blir deprimerad av skolan och allt dess arbete, prov, läxor, uppgifter och massa shit. Men på typ sommarlovet finns det inget att göra, ärligt det finns inget. Iallafall inte nåt man har lust med, och då vill man tillbaks till skolan. Hjärnan är allt konstig, att man kan hata och gilla nånting så mycket på samma gång. Jag vill bara slippa allting som är jobbigt och ha kul med mina kompisar. Jaja jag överlever väll, förhoppningsvis.

Sen vill jag bara säga att jag hade en youtubekanal med typ 11 videos på, men inte längre...
Folk la ut klipp från min video på snapchat, och sa grejer när jag gick förbi. Typ
-bra videos, woohoo.
Blir bara så himla irriterad på sånt, så jag tog bort alla videos förutom de som betyder mycket för mig, vilket är tre stycken.
Jag hade ändå nästan 70 prenumeranter och jag tyckte det var jättekul, sen kommer några idioter och förstör.
Mn GRATTIS!!!! Ni vann...

Dagens fråga: har jag en pojkvän?
Svar: absolut inte haha, ingen tycker om mig (kille alltså) eftersom att jag bor i en ganska liten stad så känner alla alla. Då händer det ofta att idioter som HO sprider massa jävla rykten om mig som inte ens är sant vilket leder till att alla blockar mig pga det utan att ens lära känna mig först.

Vill ni skicka in en dagens fråga kan ni skriva till: j_ekberg@hotmail.com :)

H
E
J
D
Å
:)

Likes

Comments

hej! idag är ämnet tvångstankar..
jag har inte några större problem med det men det finns folk som har hemska tvångstankar.
de jag har är iallafall att jag inte kan trampa på A-brunnar, kan inte ha armen eller foten över sängkanten, måste ha håret över örat innan jag somnar, ja jag tror att det var allt. inte så farligt eller hur?
jag har sett tvprogram om folk med tvångstankar, då de tex måste gå runt i sitt hus i över en timme och nudda saker i nån slags ritual.
eller att de måste vara superrena hela tiden, typ tvätta händerna med jättemycket tvål flera gånger i timmen.
det verkar superjobbigt.
vilka tvångstankar har ni?
det skulle vara intressant att veta.

dagens fråga: har jag några syskon?
svar: ja jag har en halv syster, vi har samma mamma. hon är 6 år, och ganska jobbig haha❤

om ni vill ställa en fråga som jag kan svara på i mina inlägg så skriv gärna de till mig: j_ekberg@hotmail.se

h
e
j
d
å
:)

Likes

Comments

hej hörni! vad tycker ni om Selena Gomez och Justin Bieber? jag är typ besatt av deras drama. jag vill även så himla gärna att de blir tsm!!! de passar så bra ihop!

sen så fangirlar jag sönder Justin Bieber... haha

många hatar på båda de här artisterna. Selena får hat för att hon "inte kan sjunga" vilket hon helt klart kan!

och Justin vet jag egentligen inte varför folk hatar på, han blir kallad bög osv, mer när han va 15. visst han lät lite tjejig men han va ung då.

han är tydligen singel nu så tycker att Selena borde passa på haha.

och ja! jag vet att han var otrogen men jag hoppas verkligen att han har förändrats!!

det va allt jag ville ta upp!

så frågan till er är alltså, vad tycker ni om Selena Gomez och Justin Bieber??


dagens fråga: vilken linje ska jag gå på gymnasiet?

svar: jag är ganska säker på att jag ska gå handel och administration :)


kontakta mig om ni har nån fråga till mina inlägg :) j_ekberg@hotmail.se


h

e

j

d

å

:)

Likes

Comments

hejsan! jag är verkligen sämst på att ha en blogg. senast jag skrev var innan sommarlovet när jag gick i åttan. nu går jag i nian då och det går ganska bra, jag slarvar lite i skolan och har inte mått så jättebra på sistone. som de jag känner vet så var jag inte jättenormal i skolan 1an – 5an kanske 6an också vad vet jag. men de flesta därifrån vet inte hur jag är nu och antar att jag är samma person. jag har förändrats, alla förändras. nu tycker folk att det är konstigt att vara med mig för att folk tror att jag är samma person, men jag har ändå vänner och det är jag glad för. de är BÄST!! längtar även så mycket till när jag ska börja gymnasiet!! i Göteborg, såååå taggad. lite orolig såklart men det ska nog gå bra👍 nu ska jag faktiskt FÖRSÖKA att skriva lite oftare. för att det är ändå kul!


en annan sak som jag vill ta upp är betygsättningen. den är så orättvis! alla är inte bra på allt, och då ska det påverka om man får chans till en framtid? gymnasiet är ju väldigt viktigt, då man oftast behöver gymnasieutbildning när man söker jobb. jag kan inte så mycket om det egentligen men det är verkligen så det känns, alltså att det är orättvist, VÄLDIGT orättvist!  men det finns inte så mycket lilla jag kan göra åt saken.


ja det var nog allt för mig, hoppas alla får en bra dag!


dagens fråga: vad bloggar jag på?

svar: jag skriver antingen på min telefon (sony xperia z3 +) eller min ipad (ipad air).


om ni vill skicka in frågor som jag kan svara på i mina inlägg så kan ni maila de till: j_ekberg@hotmail.se


h

e

j

d

å

:)

Likes

Comments

Tänker ni mycket på framtiden? Jag gör det.... På alla vänner jag kanske aldrig träffar mer, på alla nya vänner jag kommer träffa. Kanske någon man och barn. Vilket jobb jag kommer ha. Osv. Det är så himla långt bort men samtidigt nära. Ibland kan jag även tänka väldigt dumma tankar. Typ att det händer nåt allvarligt som gör att jag inte får uppleva framtiden och sen har vi dödsångest. Jag vill liksom vara med när iPhone 25 kommer ut, och se hur den kommer se ut. Hur mycket tekniken har ändrats. Hur jag kommer se ut. Självklart vill jag ha djur också <3 lite längre ifrån framtiden är idag. Inte nu men förut idag.

När jag vaknade så var det en sån morgon när sängen är extra mysig och man kan typ inte kliva upp.... Det slutade med att jag gick upp 07:50, min buss kommer 08:03.... Men jag hann, är van vid att springa till bussen som dessutom inte är så långt bort, ungefär 2 min ifrån.

Sen i skolan hade vi först hemkunskap då vi skulle städa...... Spisen, ugnen, bakom ugnen, fläkten, ja ni fattar. Det var inte jättekul men det lönade sig därav att vi fick glass efteråt. Dock inte så mycket men synd att klaga.

Vi har håltimma sen och då satt vi på en bänk i skolan och spelade quizkampen, jag heter "missswag" där.

Sen kom en lång och tråkig svenska lektion där vi skrev sexnoveller... NEJ! Inte som du tror haha. En sexnovell är en novell som endast har 6 ord. Det behöver inte ha någonting med sex att göra. T.ex. Den här som jag skrev.

Trädet blommar
Löven faller
Trädet faller

Den handlar om mobbning, flickan* blommar ut med sin unika och underbara personlighet. Hon* blir mobbad senare i livet och hennes* löv börjar falla sakta i början men sen snabbare. Sen när hon* inte orkar mer så faller även hon.
Jag tycker att den är väldigt bra med en djupare mening en vad det ser ut att vara. Snälla bara sluta mobba!

Matte hade vi sedan.... Jag fick veta mitt provbetyg "C". Jag blev glad och stolt över det men sen när jag berättade för pappa sa han "bara?" och jag blev jättesur. Varför måste man ha "A" för att duga...?

EQ:n va långtråkig och vi skulle skriva saker vi ville förbättra till 9:an, jag kom inte på något. Jag gillar våran klass <3

Hemma kollade jag och pappa på en serie som heter "under the dome" jag rekommenderar verkligen den.

Snart ska jag kolla på Biggest loser. Spännande!

Men det här var mitt inlägg för i dag :)

Ha en bra dag, xoxo Julia <3

Likes

Comments

Haha hej!😘😘😘 nä men idag är det då skola och vi ska ha hemkunskap nu med glass maybe😍 hörs puss

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering.
Inlägg varje fredag kommer det förhoppningsvis bli❤️

Likes

Comments

Okej. Jag är tjej. Jag får humörsvängningar. Humörsvängningar får man när man har mens. Jag får ofta höra "försök att vara glad ändå". Men jag kan bli jävligt arg eller ledsen för ingenting, då kan jag inte bara stänga av de och leka glad. Det är bara så det är. Och sen bara för att man är arg eller ledsen behöver man inte ha mens som alla killar verkar tro.
*ledsen tjej*
Kille: – haru mens eller?
Sånt blir man inte glad av.
Jag har inget mer att skriva idag. :)
XoXo: Julia

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första blogginlägg och jag ska försöka uppdatera några gånger i veckan! Hoppas ni tycker om min blogg. Lämna gärna en kommentar om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om. :)

Youtube: https://m.youtube.com/channel/UCOl7ZRSOvKZ--84ycCGHe0A

Likes

Comments