Jag har tänkt på en grej ganska länge som är ett stort problem och som är allvarligt för det leder mer och mer till att folk tar självmord. Och idag rann bägaren över.

Varför allt detta skitsnack om personer som gjort misstag? Vissa av dom har inte ens gjort misstag?

Jag tycker det är skrämmande för personer som är 20 år gamla snackar bakom ryggen på sina nära kompisar. Förstår inte hur falsk världen har blivit?
Ett gymnasium på 100 elever, och folk går bakom ryggen på sina närmaste vänner. Dagens samhälle är inte bra. Folk tycker dom är mogna när dom sitter och pratar riktigt illa om någon och när dom träffar personen i fokus, då beter dom sig som att denne älskar alla? Bakom en dataskärm kan folk sitta och skriva hur elaka saker som helst. Men när man står med personen framför sig så hackar hen på orden, kan inte stå för det den har skrivit och när hen kommer till sina kompisar igen blir det ännu värre skit? Detta har lett till att många ungdomar idag har ångest, självmordstankar, skär sig, gråter sig till sömns och vissa tar livet av sig. Ifall en hel skola var emot dig, då tror jag inte du själv hade mått så bra. Sätt dig in i personens sitts innan du säger/gör något. Den som mobbar är oftast den som behöver uppmärksamhet och bekräftelse för att dom existerar.
Tycker du att det är moget att snacka skit och mobba någon för att hen är överviktig och inte har dom dyraste kläderna på sig och inte bjuder på sig själv som många gör idag?
Är det moget att skriva till denne på Facebook att hen ska ta livet av sig, att ingen vill ha personen här?
Tycker du det är moget att hitta på falska rykten om denne för att folk ska börja tycka illa om hen? 
Låter allt detta moget och att 18 åringar går runt och ser detta som en vardag? 
Att se ner på folk på detta viset? ALLA är lika mycket värda. Ingen ska behöva gråta sig till sömns när dom går på gymnasiet? Ingen är perfekt, ingen har den perfekta kroppen, ingen har den perfekta insidan. Alla gör misstag, alla gör fel, alla är operfekta och alla är bra på deras vis.

Ingen är någonsin värd att bli nertryckt/mobbad. ALDRIG, INGEN.

Och all denna hat mot människor som man inte ens känner eller vet någonting om?!
Tänkte dra upp ett exempel, Justin Bieber.
Varför HATAR folk honom? Vad har han gjort just DIG?

Jag har själv lyssnat på honom ända från början och följt honom ända från början. Och när man frågar någon, ‘’Varför är du emot Justin?’’ Då får man som svar: ‘’Han är ful/bög/kan inte sjunga’’
Han har inte tagit kontakt själv med någon person som hjälpt honom. Utan han sjöng och la upp det på youtube och då var det Scooter Braun som kontaktade honom, just för att han sjöng bra.
Han har haft kontakt med Usher som är sångare. Och han har även sjungit och gjort låtar med riktigt stora artister ( sean kingston, ludacris ) och det är ganska bra gjort för att vara så ung och klara av den stora pressen. Hade DU klarat av att folk gjorde sidor om dig och skriver att dom hatar dig och att du ska ta livet av dig varenda dag. Jag tror inte det.
Han är en av de kändaste artisterna i världen.

Han är inte bög, han var tillsammans med Selena Gomez i drygt 2 år. Varför är han bög?
Kan han inte sjunga? Men ursäkta för att han inte hade kommit upp i ålder så han hade fått en riktig mansröst i början av sin karriär men lyssna hur han låter nu? Bara för han hade ljus röst som ung så behöver han inte vara dålig på att sjunga. Han sjunger inte falskt, han kan ta höga toner och ifall han inte kunde sjunga hade han inte ställt sig på en scen med Usher och många andra. Han hade även inte stått där han står idag.
Och alla få ha sina egna åsikter, MEN när någon fråga er varför ni hatar honom eller varför ni skriver att han ska dö och att han är äcklig, då ska ni kunna ha en bra förklaring till det.
Han har gjort mycket skit det vet jag med men alla gör misstag? Det är ingen som är perfekt?
Om vi tar tex. Michael Jackson, sexuellt övergrepp på en liten pojke, knarkat jättemycket och även plastikopererat hela sig själv? Varför är inte han bög? Varför är inte han ful?
Nicki Minaj, hennes klädstil? Hennes låttexter? Om alla hade gått efter speciell klädstil, olika röster och texter, hur hade samhället sett ut idag?

Jag skriver det här för att vart man än befinner sig idag så är det skitsnack, hat och mobbning. Till och med när dom går i tredje klass så mobbas dom idag? Är det så ni vill att era barn ska växa upp?

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst till, men kanske blir liite för mycket då.
Jag kan säga att jag har snackat om personer, men om den kommer och frågar eller liknande, Då står jag för det jag har sagt och för det jag tycker, MEN man kan säga det på ett vis som man inte mobbar personen eller kränker ner den. Utan stå för det man tycker, MEN då ska du även som sagt ha en bra anledning till att du tycker så som du gör. 
Självmord pga av mobbning, klicka här om det.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför tänker vi inte på varandra längre? Varför pratar vi knappt längre?
Varför sjunker känslorna?
Varför saknar jag inte oss, vi, det perfekta.. ?


Likes

Comments

Äntligen hemma hos pappa igen! Och för en gångsskull sova i min egen säng! Ikväll blire att dra bort till linnea och kolla film och ha lite myspys! :)
Imorgon väntas det bröllop! Morbror som gifter sig :)

Likes

Comments

Filmen igår var jättebra! 9/10! :D
När vi kom hem slog vi på en film ''pitch perfect''! Sen typ somnade alexander med en gång oh förstörde filmen lite med att snarka :(
Idag för typ första gången vaknade vi sent! Vi brukar alltid vakna tidigt annars xd , Och så nu vid 12 ringde min kära sambo och så pratade vi med henne i en timme för hon hade jättetråkigt! Och nu blir det att åka hem till fadern min och käka oh lilla lina ska vi plocka upp i tingsryd så jag äntligen får träffa henne! :D AWESOME DAG

Likes

Comments

Nu har snart Alexander tjatat på mig i en timme om att jag ska göra mig iordning & äntligen är jag färdig ;)
Och nu har jag snott hans data så han har nog lite panik just nu :)
Menmen , vi ska bara fixa lite sen bär det av till växjö!Likes

Comments

Idag vaknade vi vid 9 & låg i sängen till typ 11 sen käkade vi och sen försökte alexander fixa min mobil så jag kan smsa med imessage men det gick inte :(
Nu har vi precis ätit en gryta & duschat båda två & nu blir det att gör sig iordning & sen vid 8 bär det av till växjö för bio! :) 
Vi ska kolla på “white house down” så vi kommer inte vara hemma förens typ 00.45 xd , snacka om att jag kommer somna i bilen :o 
Imorgon har pappa bjudit mig oh alexander på middag så vid 2 blir det att äta go middag med 2 av dom bästa :) dock saknas ju den tredje som är en av dom bästa (amanda) :( 
Men får träffa det lilla fröet imorgon! :D härligt! :)

Likes

Comments