Hejsan allihopa!

Nu är jag återigen tillbaka efter ett väl behövligt break. Inte för att jag direkt förtjänade det men det var välbehövligt. Jag vet inte hur länge jag varit borta men det är ju allt för länge iallafall. Jag har liksom dragit mig för att skriva ett inlägg men jag vet inte varför, det är ju jätteroligt?


Men bara för att uppdatera er av vad som hänt i mitt liv undertiden som jag var borta så har jag :
-Pratat med min mamma om BUP.
-Jag har haft två prov, på samma dag?!
-Jag har startat en ny youtube kanal!
-Jag har köpt en ny väska
-Jag har letat efter en klänning till dansen.

Detta har ju varit det mest utmärkande jag gjort under veckan och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad som är det bästa. På lång sikt är ju att jag pratat med mamma om BUP det bästa för min hälsa men det är ju inget roligt, grät jättemycket. Prov kommer inte ens nära det bästa men en ny youtube kanal klättrar dock i listan. Som jag sagt väldigt mycket innan så älskar jag film och har velat starta en youtube kanal väldigt länge så nu har jag och mina kompisar gjort det. Det är så kul! En ny väska är ju också riktigt bra då jag har behövt det ett tag nu... Men klänningen blir jag bara frustrerad över! Vet inte vad jag vill ha/borde ha på mig och det är jättejobbigt! Vet någon vad man faktiskt borde ha på sig?Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Youtube

​Hejsan allihopa!

Idag har varit en lagom bra dag, men jag hoppas eran dag har varit bättre! Jag fattar att det inte är så roligt att höra om när jag skriver om min skola då 1. Min skola suger. 2. Vem gillar skolan? 
Därför tänkte jag berätta för er om mötet jag varit på ikväll! Det var ett möte på "gården" som alla kallar det men det heter egentligen ungdomsgården. där vi pratade om hur nya "gården" ska se ut. Anledningen till att jag skriver "gården" är för att kommunen tillåter inte ungdomsgården att kallas det för gården... Men aja jag var där då jag och min kompis Felicia (som också var där) då vi vill återskapa vår filmgrupp. Vi lade ner vår gamla grupp då vi bara bråkade och inte kunde komma tillsammans för att filma allihopa. Vi var liksom nio stycken i gruppen . Men mitt intresse för film har växt och därför hade jag tänkt att vi kunde köra på med en mindre grupp. Därför är jag ganska glad idag!

Detta var vår gamla grupp... Nine lemons???

Likes

Comments

Vardag

Hejsan allihopa!

Jag har letat klänningar hela dagen känns det som. Jag letade klänningar under skolansvar till och med. Det är nämligen Niornas dans om en månad ungefär. Och jag som har en väldigt ful kroppsform så jag har svårt att hitta kläder som passar mig över huvudtaget. Men nu på niornas dans vill jag "skina" kan man väl säga. Det är nämligen alla skolor i min kommun som ska dit och jag som aldrig blivit uppskattad, kan man verkligen säga så nu för tiden ?, så tänkte jag att det finns väl kanske en liten chans att bli uppskattad när det kommer så många? Men jag vill hitta en fin klänning då och jag som inte har erfarenhet av danser eller kläder överhuvudtaget behöver hjälp. Borde jag ha en långklänning eller en kort?

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Idag har varit en lagom bra dag. Det har inte varit en bra dag för jag har varit trött och känna mig sjuk men jag har ju varit med om värre. Allt började med att jag sov väldigt dåligt av någonon anledning, det hjälpte dessutom inte att jag bara sovit 3 timmar natten innan. Därefter frös jag så mycket. Och jag vill inte ha en hoodie på mig då jag inte har någon "fin" hoodie och jag passar inte i hoodie, jag ser ut som en knarkare. Så med mörka ringar under ögonen och ett surt höur med en filt runt om mig gick jag till skolan.

Jag hade tänkt att plugga lite tyska nu då jag hamnat efter med läxorna men jag kan inte få tillbaka motivationen. Jag hade ju den i helgen då jag var så produktiv men den försvann. Den försvann säkert när jag fick panikattacken... Iallafall om jag vill höja mitt betyg i tyska får jag skärpa mig. Inte för att min lärare vet om jag missat något då vi får göra läxan när vi vill så kan det ju kännas bra att vara back on track.

Alltså jag läste nu en respons jag fick på en svenska text och mitt humör skönj ännu mer om möjligt. Jag vet inte vad jag ska göra men jag kommer nog gråta snart så jag säger hejdå nu...

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Nu är jag hemma efter "festen"! Det var en jättebra kväll/natt och jag fick faktiskt ingen panikattack, eller iallafall inte utav det jag trodde jag skulle få det utav. Iallafall, vi blev sex stycken på kvällen men en tjej åkte hem vid tolv-tiden ungefär så då var vi bara fem kvar. Jag kände alla förutom en, Linnea, och hon var så snäll och rolig! Eftersom jag är en bybo (det lät inte så som jag trodde det skulle låta) och Linnea är en stadsbo trodde jag att vi inte skulle komma överens men det gjorde vi. Hon var fett go!
Hela kvällen lyssnade vi på musik, snacka skit och dansa vilket var jättekul. Och vid klockan fyra smög vi ut och rände runt i centrum vilket gav mig ångest. Jag har ganska mycket historia med centrumet i byn, där jag går i skola, så jag har ångest varje gånge jag går där och det hjälpte ju inte att det var mitt i natten. Men det var en bra kväll iallafall vilket är det som räknas eller hur.

Likes

Comments