Tänkte bara skriva lite snabbt inlägg.
Just nu har jag lektion, hade prov nyss och de gick väll inte så jätte bra men är nöjd ändå. Imorgon har jag matte prov så håller på och plugga lite till de men måste rätta det så väntar på ett facit hehe. På fredag ska jag ta hål i öronen och sen ska jag träffa ett par tjejkompisar och umgås med dom, kommer bli jätte kul! Resten av helgen ska jag nog bara vara hemma och ta de lugnt. Tycker att denna veckan har gått väldigt långsamt bara för att jag längtar till fredag. Min mamma tror ju att jag inte tål hål i örat men jag ska testa igen o se om jag tål det. Hoppas det!

Vet knappt va jag ska skriva om längre eller så för tänker att de kanske blir lite tråkigt att bara läsa om min vecka. Så om ni vill kan ni komma med förslag på saker man kan skriva om.

Hoppas eran vecka har varit bra hittills och fortsätter bra! Kommer tillbaka med ett inlägg när jag har tid

Kom ihåg!!
Va dig själv och bry dig inte om falska personer som får dig att må dåligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det va ett tag sen igen nu, men kan faktiskt skylla på skolan. Massa prov om 1 vecka och känner att jag lägger mer min energi på skolan än på bloggen. Varit hemma ganska så mycket för att plugga men det blir att jag somnar så det blir ändå inget plugg tillslut. Sen har jag ju dessutom börjat träna mer på gymmet och blivit mer intresserad av träningen och skolan än va jag va förut.

Förra veckan började skolan och det va väldigt segt, att gå upp och sitta stilla. Jag är en sån person som blir lätt rastlös om man sitter still för länge osv. Helgen som va gick så himla fort. Kändes som att det va lördag på söndagen, men när man inser att det är söndag vill man inte röra sig ett steg på hela dagen. Men kan faktiskt erkänna att jag var duktig i söndags som gjorde färdigt ett skolarbete som skulle in på måndagen.

Idag och igår så låg jag bara i min säng efter skolan, somna tillslut och båda dom här dagarna skulle jag göra NO arbete men nej inte blivit av för sovit bort min arbetes tid. Den här helgen som kommer ska jag bara ta det lugnt och så kanske T kommer till mig men det tror jag inte han kommer göra.

Hoppas eran helg och vecka har varit bra!
KOM IHÅG
Va dig själv. Om någon snackar skit om dig har dom inget bättre att snacka om. Älska dig själv för vem du är och hur du själv ser ut!

Likes

Comments

Jag har nyss bytt skola. Till en helt ny kommun. Tar inte alls lång tid att åka från där jag bor till skolan. 30 minuter ungefär. Enligt mig så är det väldigt skönt att byta skola. Eftersom jag inte trivdes på min förra skola. Inget fel på skolan. Kunde bara inte vara mig liksom. Nu känns allt bra. Kan va vanliga Julia. Bara lite svårt att komma in i allt som dom gör, eftersom det är en ny kommun och ny skola så har dom gjort annat än va jag har gjort. Jag tycker verkligen de är värt att byta skola om man inte trivs på en annan skola.

Om du har problem i skolan inte bara med vänner, kan vara med lärare rektor eller undervisningen. Prata med dina föräldrar och berätta precis vad du känner, hur de är i skolan. Ingen ska gå på en skola som man inte kan fokusera i eller inte trivs i. Det är massa människor som blir mobbade i skolan, de är inte okej. Jag vet själv hur de känns att bli utstött, inte mobbad utan utstött. Jag fick inte vara med dom i klassen längre utan kanske 2 personer tills jag började umgås med fel personer som fick mig att inte sköta skolan och bryta mot regler men de är ju inte den vanliga Julia. Jag mådde inte alls bra i skolan innan jag byte. Trivs så sjukt mycket bättre på den skolan som jag går på nu än min förra. Massa nya kompisar som jag kan vara mig själv med och lärarna är as bra och alla andra elever är awesome. Känner inte så många än, men dom jag känner är jätte bra! Kommit nära flera än va jag trodde.

Första gången jag skulle träffa min nya klass.
Jag var sjukt nervös vad folk skulle tycka om mig och tänka. Den dagen skulle jag bara prata med min nya mentor och se klassen och presentera mig. Sen någon veckan efter så var jag på ett längre besök en hel dag. Det var då jag fatta att denna skola var perfekt för mig. Klassen var sjukt bra. Läraren var också sjukt bra. Visst jag var blyg och ganska tyst hela dagen men jag njöt bara av att inte blir utfryst. Dom första som kom fram till mig var tjejerna och presentera sig för mig och sa att de va jätte kul att lära känna mig och kul att jag börjar i klassen. Det går bara 6st tjejer i klassen med mig alltså, killarna var ju ganska blyga dom med. Tror inte att nån kille sa något till mig på hela dagen.

Det jag ville komma fram till var att jag trivs jätte bra och detta var nog det bästa jag gjort i mitt liv. Byta skola och lära känna dom i klassen. Denna chansen var nog den bästa som hänt och detta var tack vare min mamma att jag fick byta skola. Tack så jätte mycket mamma! Älskar dig!
Kom ihåg. Skit i vad alla andra säger och gå din egna väg och berätta allt för dina föräldrar dom vill hjälpa dig och vill ditt bästa.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag men har haft så mycket att göra ungefär hela tiden. Varit med kompisar, varit julafton och nyår.
På julafton var jag hos mina kusiner, va där ungefär hela kvällen men gick ut i 1 timme för att umgås med kompisar sen kom jag tillbaka till mina kusiner. Dagen efter julafton så var vi hos mina andra kusiner och fika o myste lite. Jag kommer inte ihåg va jag gjorde på kvällen sen men tror jag träffa nån kompis. Annandag jul så va jag hos min farmor med släckte och åt där, sjukt mysigt. På den kvällen sov jag med min kusin där och va ute till ungefär 11 så kom vi hem och inte kunde sova så vi kolla tv och film, jag ville inte åka hem så jag sov där en natt till och vi va ute ungefär lika länge den kvällen.
Nyår så gjorde jag inte mycket under dagen, färga en kompis hår och åt hos min plast pappa sen träffa jag mina kompisar jag skulle vara med. Va med dom hela kvällen och sköt fyrverkerier efter de så åkte vi runt lite i bilarna och sladda, sjukt grym kväll.

Har ni något nyårslöfte?
Jag har inget direkt men de ända är väl som varje år.
- sköta skolan
- va med dom som får mig må bra.
- gör det jag tycker om tex skriva låtar och göra videos.
- börja träna och umgås mer med familjen.

Hoppas ni mår bra!
Kom ihåg!
Va er själva. Gå din egna väg.

Likes

Comments

Den här veckan var de lugnt i skolan, det va sjukt skönt att det äntligen var lugnt i skolan. Det har varit så mycket stress den senaste veckan i skolan. Jag har inte alls någon söndagsångest eftersom att vi får jullov på torsdag och de betyder alltså att vi inte alls har många vanliga lektioner, det ända man inte längtar till är att man ska städa klassrummet.

Den här veckan gick inte alls lika fort som alla andra veckor, vet inte va de beror på men jag tror det är för att jag inte mått så jätte bra. Börjat komma in i en Depp period igen. Tror det beror på vintern, mörkret och kallt ute eller något liknade. Fick lika dant förra året.

Jag har varit med kompisar men ungefär varje kväll den senaste veckan har jag mått dåligt. Känt att jag är ensam och vill försvinna. Legat och gråtit mig till söms, har också hänt att jag har vaknat gråtandes, det måste ju ändå betyda att jag inte mår så bra. Får fortsätta blicka vindare och kämpa på.

I lördags var jag och Payal i Stockholm med min mamma och plast pappa. Det va faktiskt riktigt kul. I dag har jag varit med Petter en stund sen träffa jag Banff, inte träffat honom på jätte länge. Det va riktigt kul. Den här veckan ska jag faktiskt vara hos pappa, blir jätte mysigt.

Kom ihåg!
Gå din egna väg. Lyssna inte på alla som snackar skit dom är bara svaga i sig själva
.

Likes

Comments

Snart är de jul igen. Det är inte många dagar kvar. De här året har jag inte alls någon julkänsla, eftersom de inte är någon snö på marken. Vi fick snö en gång men de försvann lika fort. Jag gillar julen när man får umgås med familjen vänner och släckt. Ett problem för mig och många andra ungdomar idag är att deras föräldrar är skilda. Mina föräldrar skilde sig när jag var ungefär 3-4 år tror jag. Så jag kan inte direkt veta hur de är att ha föräldrar som bor tillsammans. Tror de är jobbigare för dom som har föräldrar som skiljer sig i 10-16 årsåldern, eftersom dom har ju levt tillsammans med deras föräldrar ungefär hela deras uppväxt.

Tillbaka till julen. Varje år är de olika vem man ska fira hos. Det är aldrig så att hela familjen kan samlas utan de är så att tillexempel den 24de så firar jag med mamma och den 25de med pappa. Varje år har de varit så. Börjat tröttna på de. Är som ett brev som skickas fram o tillbaka hela tiden. Det ska bli ändring på de. Jag vill börja välja det här själv.

Den här julen ska jag fira med mamma. Vi ska till min faster och vara lite folk hos henne. Det är sista julen vi firar där för dom ska flytta till en helt annan stad nästa år. Den 25de ska jag fira med min plast pappas familj. Så jag vet inte när jag ska fira med min pappa. Men den här julen känns som en bra jul. Vill bara att alla kan samlas och umgås och inte bara vara i olika grupper. För 2 år sen var vi i USA och fira jul. Det var nog den bästa julen. Det var mina kusiner min faster och hennes man, jag min bror och min mamma. Det ända som saknades var min pappa. Den vart ju bra utan honom också.

Ibland önskar jag att allt kunde vara bra mellan min mamma och pappa, men jag trivs jätte bra med min mamma och min plast pappa. Min bror bor bara hos pappa, de gör så att jag och min bror tappar kontakten också men vi ses ju ute lite då och då, vill bara att allt ska vara bra mellan hela familjen, mamma och pappa behöver inte bli tillsammans dom kan vara vänner iallafall men det lär ju aldrig hända.

Är det bara jag som inte önskar mig något i julklapp? Jag önskar mig verkligen ingenting. Fast jo men de är något som aldrig kommer hända. Vet att de är massa som önskar sig en Apple dator, en ny mobil, dyra märkes kläder. Visst jag önskar mig det med. Men det ända jag verkligen önskar mig är fred i världen och att alla ska må bra. Visst detta kan låta som jag bara skriver det men de här tänker jag på dagligen. Hur de är för andra som har krig i landet eller folk som svälter eller dör i översvämningar. Det är helt sjukt hur världen kan vara så orättvis.

Det var lite tankar som jag gått runt på som jag var tvungen att få ur mig.

Kom ihåg!
Klä dig hur du vill. Säg va du vill. Se ut hur du vill. VA DIG SJÄLV SKIT I ALLA ANDRA
!

Likes

Comments

Denna veckan har gått väldigt fort. Jag hade ju 4 prov o en av dom fick jag omprov på men de kommer nog gå bra. Vi hade ett no prov, ett matte prov, spanska prov, det va något mer men kommer inte ihåg haha. Den här veckan har jag bara umgåtts med Clara och Petter som mest. Men har också träffat Payal och Emelie en gång denna vecka! Emelie har jag inte umgåtts med på jätte länge så va jätte kul att träffa henne igen. Imorgon, alltså måndag har jag studiedag o då ska jag plugga och kanske ut o träffa nån. Har inte så jätte mycket mer att skriva men denna vecka har varit ganska bra ändå. Juste glömde nästan..
Jag har färgat mitt hår. Ska bli mörkare hade jag tänkte mig. Så ska färga om lite längre in på månaden. Men de blev en blandning mellan mörk blond och ljus brunt. Blev ganska nöjd men som sagt ska satsa på mörkare hår. Hopps ni har haft en grym vecka så kommer de ett längre inlägg på onsdag.

Kom ihåg! Skit i vad alla andra säger. Ha på dig va du vill. Tyck precis va du vill. De är ingen som ska bry sig om det.

Likes

Comments

1 : Vad har du på dig?

Just nu har jag svarta jeans från Carlings. En rosa tjock tröja från Cubus. Och ett svart linne och underkläder såklart.

2 : Har du varit kär?

Mjaaaa, hmm, ja!

3. Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande?

Haha, kommer inte jag ihåg!

4 : Hur lång är du?

1.60 ungefär

5 : Hur mycket väger du?

Ärligt talat så har jag ingen aning. Men typ 50 kg.

6 : Några tatueringar ?

Nej!!

7 : Några piercingar ?

Nej!

8 : OTP?

Ingen jag kommer på.

9 : Favorit serie?

Brukar inte kolla på serier.

10. Något du saknar?

Ja det finns de ju såklart.

11. Hur lång tid tid tar det för dig att duscha?

Oj, det är olika varje gång. Men ungefär 10-30 min.

Några frågor. OM jag skulle ta alla 50 typ skulle detta inlägg typ bli 2 meter långt haha!

Förlåt att de inte blev ett lite längre inlägg men mår inte så bra! Men har ett inlägg planerat som kanske kommer upp nu i veckan eller nån annan gång!

Likes

Comments

Denna veckan har jag inte gjort något inlägg innan det här inlägget. Det beror på att jag tänkte göra en vinter tag men jag hitta ingen jag vill göra så blev aldrig så. Jag har ju bestämt mig för att göra 2 inlägg varje vecka. En om veckan den andra om något speciellt som det där inlägget om att byta skola. Tillbaka till veckan. Jag har inte alls gjort mycket denna vecka faktiskt. Varit hemma och pluggat väldigt mycket. Har ju massa prov denna vecka. Den ända dagen som jag gjorde något speciellt var igår. Jag var på hockey med Ellinore Anton och Viktor. Sen efter det träffade jag Petter o Sune. Var ute till typ 23-23.30. Annars denna vecka är den ända jag varit med är Petter. Idag har jag bara tänkt att vara hemma och träffa Petter lite senare. Ska fortsätta göra lite läxor så kommer det ett längre inlägg på onsdag så kolla in då. Kom ihåg! Va er själv det kommer ni längst på! Du är fin som du är!

Likes

Comments

Detta vecka gick väldigt fort. Pluggat i veckan. Har mycket prov nu till jullovet kommer, lite jobbigt men de är bara att kämpa på nu. Hade en komplettering i onsdags som gick helt okej, fick godkänt iallafall. Nu denna vecka som kommer har jag ett matte prov som jag pluggat till redan. Veckan efter de har vi två prov. Spanska och engelska. Efter den veckan har vi prov i hemkunskap. Jag har såklart inte bara pluggat i veckan varit med kompisar också. Jag har varit med bland annat. Petter, Sune, Linus, Clara och Payal. Varit riktigt kul. Denna helg kom Payal och sov hos mig, vi träffa massa folk och var ute hela tiden ungefär. Denna veckan har varit väldigt bra!

Kom ihåg! Skit i vad alla andra säger och gå din egna väg. Folk älskar dig för den du är. Glöm inte det.

Likes

Comments