Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla läsare. ska strax försöka sova. har haft sovmorgon alla dagar denna vecka hittills och imon börjar jag 08:15 och har ingen aning om hur jag ska kunna gå upp imon.. men mitt liv är bra nu förutom fotbollen. trivs på sanda, eevee är bra, alla min vänner är bra. har haft två stall-lediga dagar och nu längtar jag bara efter eevee, imon blir det stallet. ha det fint! och här får ni se en till outfit från veckan

Likes

Comments

byxor - hollister / linne - ullared / kofta - united colors of benetton / skor - urban project (johnny bulls) / klocka - tissot / armband - konfa present

Likes

Comments

just nu är jag så sugen på att göra något med mitt hår, och jag är helt kär i nellie berntssons hårfärg. tycker den är sjukt snygg. skulle gärna vilja slinga håret typ som hennes hår men dock med min naturliga hårfärg kvar. men måste typ göra det haha!
Likes

Comments

ska strax ta en dusch och sedan lägga mig. njuter just nu för fullt av att jag inte fått någon läxa. igår var det stall & fotbollsträning. idag bara stall och imon blir det match. ha det fint!

Likes

Comments

godnatt bloggen. erik åkte nyss och imon börjar jag 10 i 10, skönt! idag har jag även varit i stallet och imon ska jag nog rida med johanna fast dock på nita. och bjuder på en webcam bilder och det kommer bli mycket sådana nu för tiden. puss!

Likes

Comments

har ni hört veronica maggios ny låt? jag tycker den är skit bra och skönt att hon kom ut med en ny låt för det var länge sedan nu. hoppas jag får fina minnen till den här som jag har med andra av hennes låtar! 


Likes

Comments

annika hämtar mig om några minter så det får bli ett snabbt inlägg. sitter just nu vid datan som vi fått av skolan. hade varit goare med en macbook haha (apple älskare här). men idag är det först stallet, sen match och ikväll ska jag nog träffa stina. bra dag. igår var jag med erik och sen hoppade jag eevee på kvällen, sjukt pigg och glad var hon. nu måste jag gå puss!

Likes

Comments

ska strax cykla upp till hallby. har inte tränat på 2 veckor. märker att jag inte hinner med fotbollen längre, vilket suger. jag har liksom alltid spelat fotboll och ridit men tyvärr måste jag nog välja bort något ur mitt liv. och eftersom jag inte går på fotboll i skolan längre så känns de inte lika kul längre. men säsongen är inte slut än! ha det bra!

Likes

Comments
tröja - zara / byxor - dr denim / skor - vans

Likes

Comments