Header

Hello!

Jag befinner mig i nuläget på det årliga besöket i Spanien med delar av familjen. Blev bara två veckor detta året för min del då jobbet väntar där hemma. Dock ganska skönt tycker jag då tre veckor kan bli ganska utdraget.

Dagarna här ser ganska samma ut med sol, bad och mat i princip. Lite kvällspromenader ner till stan med en glass eller en fotbollsmatch på någon bar är också ganska standard nu när EM lockar allas intresse och då även mitt. Om några dagar får vi sällskap av andra systern med pojkvän och sen på lördag kommer familjen Larsson. Tyvärr blir det ganska lite umgänge med dem för min del då jag som sagt åker hem före alla andra på måndag.

Är väl allt för nu, vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En del av mitt rum som jag blivit riktigt nöjd med, bara ett vanligt armeringsjärn som jag slipat, lackat och hängt upp på väggen. Sedan framkallat massa bilder i svartvitt som jag hängt upp med små klädnypor i vitmålat trä. Ska även byta ut ljusslingan mot en annan som inte inkluderar stjärnor men efter det är jag nöjd. 

Likes

Comments

Trodde aldrig det skulle vara såhär kul att åka skidor och kan tänka mig då hur mycket roligare det är på större skidställen med ännu mer backar. Verkligen så kul, första gången jag åkte så väldigt ostabilt men det är verkligen något jag vill göra mer och bli bättre på. Detta är från i torsdags förra veckan då skolan åkte till Hovfjället över dagen. Det blev en otroligt lyckad dag, nästan den bästa på länge för min del iallafall. 


Likes

Comments

​Hej kanske är en bra start med tanke på min långa frånvaro. 
T​ror ingen missat att ett nytt år börjat och vi får se hur min uppdatering blir detta året, skriver när jag har lust helt enkelt men tänkte iallafall bjuda på några bilder i från slutet av förra året och någon enstaka från i år. Restaurangbesök, bakning och hundpassning har jag hunnit med den senaste månaden samtidigt som skolstressen tagit över mitt huvud. Det värsta är att skolan återigen börjar imorgon, jag är absolut inte redo då skoltröttheten fortfarande är lika stor som innan trots ett tre veckors lov.

​​Man får blicka framåt för att klara av dagarna och i år är det ändå en del saker som jag ser fram emot. I April åker vi till Berlin med klassen och resten av tvåorna, i Maj fyller jag 18 år, samma månad blir det Summerburst och förhoppningsvis körkort och sen i september är det Justin Bieber vilket kommer bli hur bra som helst. 

Men det var nog allt jag hade för stunden, jag hoppas och tror på ett bra år, vi hörs. 

Likes

Comments

Han är tillbaka och det finns inte en låt som jag inte gillar ur albumet. Låtarna som spelats mest hittills är nog "Love yourself" och de låtar som släpptes innan själva albumet. Detta är det som kommer spelas i princip hela tiden i mina hörlurar ett tag framöver, finner inga ord så bra!!

Likes

Comments

​Bild: Från lördag förra veckan

Sjukt på många sätt att vi redan befinner oss i september, eller? Det betyder att hösten närmar sig vilket är både positivt och negativt beroende på vem du frågar såklart. På ett sätt blir jag nästan lite deprimerad av att sommaren är över men jag kan också tycka att det är skönt med lite kallare tider. Höstens höjdpunkter tycker jag är den där känslan av att kunna sätta på sig varma mysiga tröjor utan att svettas och även att kunna stanna inne framför datan och kolla på serier utan att någon kan klaga på dig är ganska så underbart. Även nya höstkläder som kommer in i butikerna är väldigt spännande, dock har jag helt tappat motivationen till att shoppa men det är mycket som står på inköpslistan så den får jag nog ta och leta upp snart.

Näe vet ni vad, hejdå.Likes

Comments

En del har hänt sen jag skrev sist gång och det är väl tur det. Ändå måste jag nog säga att jag är besviken på sommaren, antingen för att jag hade för höga förväntningar eller så har detta lov helt enkelt bara vart sämre än vanligt. Men men trots skolstart om några dagar ser jag ändå fram emot hösten, ingen aning om varför men är på något sätt taggad på lite vardag och rutiner tror jag och förhoppningsvis ska jag börja träna igen. Känns självklart tufft med skola,plugg och sådant men försöker tänka på hur snabbt det förra läsåret gick och att jag bara behöver stå ut med två sådana till.

Nog om det för nu ska jag ta vara på det sista dagarna!! Morgondagen är redan planerad med en liten grej jag ska på på förmiddagen och efter det ska jag umgås och grilla med mina fina vänner.  Likes

Comments

Tre av förra veckans nätter spenderades i Ljungskile på Lyckornas Camping med sol och bad varje dag. Inte bara med syster och familjen min utan även med kompisar som tog sig dit en dag och en annan dag hälsade jag på Anja och åkte ut med hennes båt, väldigt mys. Det var otroligt skönt att få bada i lite saltvatten och bara få lämna Trollhättan några dagar trots att det bara ligger några mil bort. Nu väntas en lugn och skön helg innan det bär av till Lidköping med Johanni. 

Likes

Comments

Min midsommar blev nog ändå rätt lyckad måste jag säga. Först lunch med mamma och mormor o morfar. Sedan vidare hem till pappa med lite firande och middag där med Johannas familj också enligt tradition och sist avslutade jag kvällen med älsklingen hos sebbe i ett par timmar vilket var rätt trevligt eftersom jag träffade lite kul folk där. Tur med vädret också vilket var ett stort plus. Hej så länge. 

Likes

Comments