Header

Följ gärna mig på instagram där jag försöker visa en hälsosam sida av träning, dvs att det är okej att äta VANLIG mat och vad som klassas "ONYTTIGT", ni kommer förstå, in och kika - @wellnessjulia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Köpte för ett tag sedan ett par helt vanliga knee socks på hm, det var ett spontanköp och ett kanske mindre bra ett. Jag älskar mode men tycker det är så sjukt svårt att matcha dessa utan att det ska se "slampigt" ut, så bara för att dem skulle komma till användning - så hade jag dem när jag låg och kollade serier innan idag, haha. Har ni något tips så kommentera!

Likes

Comments

Idag är jag sjuk, & då unnar man sig. Chicken Nuggets till lunch, KÄRLEK

Likes

Comments

Ser att många av er fortfarande kikar in här och det gör mig super glad, därför vill jag bara säga förlåt för att jag slutade blogga helt plötsligt! Fortsätt läsa så ska jag uppdatera lite då och då! Kram på er

Likes

Comments

Dagen har inte bestått av så mycket mer än mat haha. Har tagit det jätte lugnt och lyssnat på massor musik och nu ska jag mysa lite med syrran! Puss Julia!

Likes

Comments

Igår drog jag med syrran och brorsan på cirkus, väl där träffade vi två jäkligt saknade ungar samt farmor och kusin! Super mysigt med lite kvalle tid verkligen!

Likes

Comments

En ny parfym från Chloe, som luktar så så gott!! Brukat köra på Viktor & Rolf Flowerbomb annars, en favorit, men denna är underbar!

Likes

Comments

Instagram@juliacassandram