Godmorgon!
Onsdag idag och skola och jobb är planerat. Jobbar 8timmars pass idag. Gaaanska segt, menmen. Var tvungen att gå ifrån jobbet igår för det kom upp en grej, så det får jag ta igen idag. Igår hade vi frisörlektion och en kompis till mig och Bella kom och vi färgade hennes utväxt. Hon hade en mörk utväxt med ljusa längder så vi la i en ljusarefärg, nyansering och silverschampo. Resultatet blev bra, det blev en mer naturlig övergång efter färgen vi la i vilken var det hon önskade! Sov hos Morteza igår kväll och nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Har historia i två timmar, ush orkar verkligen inte är så trött idag.

Före och efterbild på håret! Inte 100% men övning ger färdighet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Är helt slut efter den här dagen. Har inte gjort något speciellt har bara varit allmänt seg helt enkelt, standard måndag. Hade skola från ungefär 11-14 sen drog jag och Bella till Jakobsberg för att fixa kontrakt på hennes salong. När vi var klara med det var det jobb som stod på schemat i fyra timmar. Det gick väl lite sådär på jobbet idag. Har alltid så dålig energi i början av veckan men det blir förhoppningsvis bättre imorgon. Annars har det väl inte hänt något jättespeciellt. Hade en jättechill helg, i fredags sov Morteza hos mig, vi bara kollade film och käka tacos och i lördags var vi och bowlade med två tjejkompisar i Högdalen! Efter bowlingen drog vi hem till Tova och kollade film och åt chips typ. Haha inget speciellt men mysigt var det.

Godnatt <3

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Julia är 17 år och bor i Stockholm.
Jag har bloggat en del innan så känns ju onödigt egentligen att skriva ett sånt här inlägg men men. Raderade alla inlägg jag hade här innan vet inte varför egentligen , ny start bara. Vem är jag då? Jag går i ettan på Yrkesgymnasiet inriktning frisör, förutom det praktiserar jag på en frisör salong, jobbar deltid som telefonförsäljare (haha ja) umgås med vänner, festar och gör väl allt och känner allt som vilken annan 17åring som helst. I min blogg kommer jag skriva om allt möjligt egentligen. Vardag, tankar, kläder, jobb, skola. Ja allt i mitt liv helt enkelt! Har nog inte mycket mer att skriva nu, ni får stanna och se helt enkelt.
Kram

Likes

Comments