Nu har jag börjat blogga igen och jag har bytt blogg för att få en ny start!

ni hittar mig HÄR!

juliaabrondum.blogg.se juliaabrondum.blogg.se  juliaabrondum.blogg.se  juliaabrondum.blogg.se 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick en kommentar vad jag köpte min USA kuddar bloggar egentligen inte längre men kan vara snäll att svara ändå (får upp på mobilen när jag får kommentarer)
Men du som fråga jag kommer inte ihåg för de va så längesedan men kolla på chili har för mig de finns sådana där:)

Likes

Comments

Ibland får jag till att skriva här när jag känner att jag måste skriva av mig, fick en present idag av familjen Karmteg! En jättefin tavla jag har tappat inspirationen till ALLT! Och livet känns lite jobbigare än vanligt. Så bestämde mig för att göra om lite i mitt rum, RENSA ut en massa!! Och göra det mysigt och trevligt! Ett ställe jag trivs i, och som ni kanske vet älskar jag inredning så, lever för detta typ! Åh så mysigt de ska bli nu till hösten! Förhoppningsvis jobb i vinter med, och föresten så ska jag få en till kusin!!!!! Fan va mysigt. Hoppas ni har det bra själv kan man inte somna pga jag ska göra halkan imorgon... Åh tänk då uppkörningen jag kommer dö.....

Likes

Comments

Vet inte varför jag inte har skrivit under typ sommaren, men har inte pallat och vet inte om jag kommer fortsätta! Men jag blir 18 om 9 dagar, skolan har börjat och jag har as bra schema! Jag är snart redo för att ta mitt körkort, blir nervös när jag skriver det bara. Och ja va händer mer? Jag är svin ont i huvudet och kan inte slappna av. Ska snart sätta mig vid körkorts boken, huvudvärken måste bara försvinna, är jävligt godis sugen med! Ska fira Lollo på fredag med så ja, detta var allt för denna gången!

Likes

Comments

Tre dagar kvar tills jag åker till Grekland!! Längtar som en galning, imorgon så ska jag nog hitta på något med mamma och på tisdag ska jag nog in till stan med Josefin så ska vi köpa de sista vi behöver till Grekland. Längtar så jag spricker :)))

Likes

Comments

Sitter och äter frukost och ska snart ta bussen till Kungälv och sen ska jag ha körlektion fast vid kl 2 så funderar på åka hem imellan :) jaja nu ska jag äta upp !

Likes

Comments

Fick välja mellan sova ensam hemma eller hos mormor och morfar, så valde hos mormor och morfar haha as härligt att bli ompysslad! Vi har iallafall grillat och spelat kubb jag och mormor vann:)) sen har mormor (hon är frisör) slingat och klippt håret, samt färgat och nopprat ögonbrynen och färgat ögonfransarna haha! Så nu är jag som en ny människa! Sitter nu och kollar på en cp film med mormor och syster och tänkte gå och lägga mig snart!

Likes

Comments

Pappa kom hem med denna förut, ska nu läsa lite om ställerna jag vill besöka och kolla vad som är värt att besöka när jag åker ner till USA, kommer ta en års planering för tre veckor för denna gången ska ja inte missa något!

Likes

Comments