THE BULL AND BEAR INN


Jag har verkligen haft en så härlig helg. Jag delar upp den i två inlägg. Jag tog nämligen fler bilder än vad jag trodde? I lördags åkte jag mamma pappa Ludde och Hampus in till stan vid 11 tiden. Jon och Axel tränade men anslöt senare under dagen. Vi hoppade av på Östermalm och gick sen ner mot shoppinggatorna. Stockholm var fullt av människor denna dag. Vädret var så himla fint också (till en början iallafall). Vi satte oss på Bullen som ligger på Birger Jarlsgatan. Beställde in varsin öl och kollade på människorna som strömmade förbi. Vi hade första parkett.

Sen skildes vi åt, killarna gick på ett håll och jag och mamma på ett. Vi gick i butiker, men jag hittade verkligen ingenting. Det är fan inte ofta det händer.

Ps. Till di som har påpekat hur jag "orkar" ha med min hund överallt? Kolla på nästsista bilden så förstår ni nog varför. Hon är så snäll och bara ligger i den så fort man vill det. Just på detta stället var hon lyrisk, servitören kommer ut med vattenskål och falukorv. Jag kan fortfarande inte förstå hur hundvänligt Stockholm är.


Gillar

Kommentarer

majalundstrom
majalundstrom,
Vilka mysiga bilder!!!nouw.com/majalundstrom
andrealinde
andrealinde,
Så himla fiin hund 😊 nouw.com/andrealinde
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229