Q/a

Alice- Om: what you regret, is what you let and wha...
IP: 94.234.170.4
Hej! Hur lyckas du ha så bra realationer med dina föräldrar? Känns som ni är som bästa vänner haha. Har alltid velat ha det så med mina men de förstår aldrig mig och vi har väldigt elaka bråk så har börjat ge upp hoppet om att ha det som du har det.
Superbra blogg förresten!
Hej! Jadu. Hur jag och mina föräldrar lyckats ha så bra relation med varandra? Vi har en otrolig tillit till varandra allihopa i min familj. Mina föräldrar vill alltid vårt eget bästa. Jag har inte varit en "pain in the as" dotter som gjort skit bakom mina föräldrars ryggar. Dem har aldrig förbjudit mig från något dvs dricka alkohol, göra vad jag vill och va med vem jag vill. Därför har jag aldrig velat dricka alkohol, för att jag inte har blivit "förbjuden" som många andra tonåringar har, som smyger med alkohol och ciggaretter bakom sina föräldrars ryggar. Jag skulle aldrig få för mig att ljuga för mina föräldrar om alkohol, vänner, fester och vart jag sover och vem jag är med.
Jag och mina föräldrar är bästavänner. Kan sitta uppe och prata sent in på kvällen om allt och ingenting, problem, kärlek och en massa annat. Ingeting blir någonsin "awkward" mellan mig och mina föräldrar. Exempelvis såg jag att vissa människor twittrat om förra solsidan avsnittet som innehåller mycket sex, och det bästa är att jag kan bara snegla på mina föräldrar och så börjar vi asgarva. Sån skön och härlig relation.
Mina föräldrar är mitt allt och jag skulle inte klara en dag utan dem. Världens bästa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229