POSTER STORE


Inlägget är i samarbete med Poster Store


Hej på er i höstrusket. Vädret har verkligen varit ruggigt idag. Dock är dock väldigt mysigt. Hösten är verkligen här nu, jag och mamma åt soppa till lunch för att värma oss, soppa är verkligen underskattat. I samband med att vi går åt mörkare tider så brukar jag ändra om mycket här hemma hemma. Bort med det ljusa och in med de lite mörkare färgerna. Det är allt från möbler till ljus och kaffekoppar även gardiner och sängkläder. Jag har även passat på att beställa hem nya posters till lägenheten.

Jag har beställt hem posters ifrån Poster store. De är ett företag som har ett har ett ofantligt stort sortiment där du kan beställa vackra posters till ditt hem. Jag har alltid tyckt att ett hem blir mycket mysigare om det finns något på väggarna, en poster (eller fler) kan göra så mycket för ett rum. Byter man plats på dem i lägenheten kan dem dessutom få ett helt nytt liv.En utav mina personliga favoriter, War is over, Yoko Ono och John Lennon. Detta är en poster som förmedlar något väldigt fint tycker jag.Plains zebra poster, jag har ända sedan jag var liten älskat zebror. Därför fick det bli en poster med två zebror som omfamnar varandra. Denna har jag placerat i vårt sovrum, jag tycker att den är så vacker.

Sen var jag tvungen att beställa hem en i belive in you poster. Jag blir så glad varje gång jag går förbi denna i hallen där den brukar hänga.Vi har länge saknat något på väggen där vi har våran soffa. Valet för på Giraffe Portrait Poster och Funny Giraffe Poster.

Härnäst ska jag beställa hem tavlor med kartor som också är en del av deras sortiment. Tänk en tavelvägg med städer som jag och Jon har bott i.Slutligen har vi ett rum som jag inte lagt ner så mycket kärlek och tid på egentligen. Vi bor i en stor 3:a. Vi har alltid bott i tvåor tidigare och aldrig haft ett rum "över". Men nu har vi det och det är ett rum där vi har en bäddsoffa och även två stycken skrivbord och en bokhylla. Här sover alltid våra familjer när dem är och hälsar på oss.

Ovanför mitt skrivbord fick smoking Poster hänga. Jag tycker att den är kaxig och najs.

Kika gärna in hos poster store. Dem har poster för alla rum. Vardagsrum, barnrummet och sovrummet. Perfekt present att ge bort dessutom? Födelsedagspresent, doppresent. Ja you name it. Dem har varit snälla och gett mig en rabattkod ange juliabrink30 för 30 % rabatt. Koden är giltig till och med 29/10.


Shop til you drop!


Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Så otroligt snygga! Kramnouw.com/hannakarlzzon
QueenGniztra
QueenGniztra,
Snyggt😊👍nouw.com/queengniztra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229