PERSONLIG ALMANACKA

Inlägget är i samarbete med personlig almanacka


För någon vecka sedan fick jag möjligheten att designa en helt egen almanacka. Jag blev så glad eftersom jag behöver planering och struktur i min vardag. Annars kan allting bara köra ihop sig för mig och jag ger upp direkt.Jag valde att designa min almanacka med samma collage som jag har på ett av mina iphone skal. Jag tyckte det blev såååå ballt. Jag älskar att man kan göra sin almanacka personlig. Både utsidan och insidan. Ett stort plus!!


Det här inlägget är i samarbete med personlig almanacka. In och kika på deras hemsida för att beställa hem en egen almanacka. Det är ju perfekt tid att göra det nu i och med att det är nytt år om bara någon dag. Om några dagar kommer jag och personlig almanacka att dra igång en tävling och det vill ni inte missa! Så kika in igen i början av januari.


Jag är verkligen super duper nöjd med min alldeles egendesignade almanacka. Inuti kalendern så kan man lägga till en hel del roliga grejer när man designar den, ex kolumner med "träning" "veckans mat" osv. En hel del saker som underlättar vardagen kan jag lova.


IN OCH BESTÄLL EN PERSONLIG ALMANACKA HÄR
Så här valde jag att designa min baksida. Jag tycker att quote:et är klockrent och det stämmer SÅ in på mig.


Inlägget är i samarbete med personlig almanacka

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

frejafalkenberg
frejafalkenberg,
Så snygg den blev! Vill också designa en nu!nouw.com/frejafalkenberg
OlleBaestaBjoerk
OlleBaestaBjoerk,
bästa creativity!nouw.com/ollebaestabjoerk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229