LIVET HAR HÄNT


Hej min älskade bloggis. Det var minst sagt ett tag sedan jag skrev här. Livet har kommit emellan helt enkelt och just nu är situationen lite jobbig och oviss. Men det är så livet är. Det är bara att acceptera och gå vidare. Vad som händer just nu kan och vill jag inte specifikt gå in på. Vi får ta det med tiden helt enkelt. Jag känner mest bara sorg just nu. Men det går över. Det gäller att bearbeta alla sina känslor bara. Sen jävlar är man på banan igen.

Dem senaste dagarna har varit en riktig berg och dalbana. Jag har pendlat mellan alla olika känslor. Glad ena stunden, vakna med en panikångest till följd utav jag spyr andra sekunden sen en massa tårar däremellan. Men det känns som att det värsta har lagt sig, vilket är skönt.

-

Det ni läser ovan skrev jag i måndags. Idag har jag en helt annan inställning. Det var så viktigt för mig att acceptera att jag var ledsen, arg och kände sorg. Man kan välja att fortsätta att tycka synd om sig själv eller så gör man något åt det. Vilket jag har gjort. Jag har gått upp och jobbat även fast det var det sista jag ville göra, jag älskar att jobba och jag behöver det verkligen för mitt mående. Jag har varit och tränat för första gången på månader, jag har aldrig varit så effektiv under en och samma timme på gymmet någon gång. Jag och Jon har bara gjort saker som vi tycker är kul och som vi mår bra utav. Jag är glad att jag får dela livet med honom, han får mig att skratta när jag vill gråta. Han är så omtänksam, ger mig kramar varannan minut. Han är så fin. Nu är jag taggad på livet. Nu jävlar.

Ni ska veta att jag saknar verkligen att gå in här och skriva. jag menar jag har skrivit här i princip varje dag sedan april 2011. Jag vill verkligen få in bloggandet som en rutin igen, men just nu kan den svaja en del. Men jag ska göra mitt bästa. Jag behöver det här för min egen skull.


<3


Gillar

Kommentarer

amandatlindberg
amandatlindberg,
Vilket viktigt inlägg, så fint! Du låter verkligen klok och inspirerarande! Fortsätt göra saker som får dig att må bra. Ha en fin dag!nouw.com/amandatlindberg
brieditiseventing
brieditiseventing,
Så skönt att du känner dig bättre <3 ta hand om dig!!nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229