HAPPY VALENTINES DAY


Svårt att missa denna dag. Alla hjärtans dag. En väldigt fin dag som bara handlar om kärlek. Det kan vara kärlek till en partner, familjemedlem, vän eller ett husdjur.

Jag vill rikta extra mycket kärlek till dessa personerna här ovan på bilderna, min mamma pappa och lillebror. Vi är väldigt duktiga på att visa uppskattning till varandra alla andra dagar om året. Men idag när jag inte bor under samma tak som dem så känns det faktiskt i hjärtat, lite sorgsen. Jag vill ju också äta hjärtformad pizza (som vi gjort varenda alla hjärtans dag så länge jag kan minnas).

Jag älskar er så mycket. Mitt hjärta svämmar över med kärlek för er. Jag är evigt tacksam över våran relation till varandra. Det finns inga jag hellre reser med än er, det finns inga jag hellre spenderar en middag hemma en lördag än med er. Tack för att ni har visat mig vad kärlek är mamma och pappa. Tack för att ni har gett mig det finaste man kan få, en lillebror att för evigt älska helt gränslöst. TACK för att ni är världens jävla förebilder.

  • Nära Nylund-Rörstorp, Värnamo

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh vad fint!! <3

nouw.com/sarahlinnsliv
MajaSandgren
MajaSandgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229