Everything has an end, but not a real love story

Ni är utan krydd över 20 personer som undrar om det är finito med Oliver & JA det är det!! Dem sista månaderna mådde ingen av oss bra i det förhållande vi levde i. Vi beslutade att gå skilda vägar och den minuten då han skrev det på sms (ja, 2 år och jag fick det på sms, komiskt) har ett ton stenar lyfts från mina axlar, jag behövde bara få det bekräftat.
Oliver är en bra kille & jag hade för jävla kul med honom, han fick mig alltid att skratta på ett sätt som var ganska sällsynt hos mig, jag ångrar inte dessa 2 år, han var min första "stora" kärlek och jag hade det bra med honom med tiden. Något jag idag kan ångra är att jag var blind, jag var så jävla blind i mitt förhållande. Jag har blivit sårad x antal gånger, jag trodde inte det skulle hända mig. Jag trodde inte någon kunde göra så mot mig. Det "roliga" är att jag idag fått höra att folk trodde att det var jag som var "bad guy" i vårt förhållande vilket är sjukt. Jag kan inte förstå hur en människa kan prata så illa om en. Vissa av er har vetat mer än vad jag själv har vetat.
Jag har tyvärr så mycket hat & besvikelse i mig för tillfället, tänk er. Om er partner skulle få för sig att skicka nakenbild till andra tjejer i ditt förhållande? Skriva "jag älskar dig" till din bästa kompis, pussa en annan tjej eller "ragga" upp ett tiotal tjejer men värst av allt. Ljuga dig rakt upp i ansiktet och säga "jag svär på ditt liv att det aldrig hänt". Jag litade på fel person, jag ångrar idag att jag skällde ut mina kompisar när dem berättade något som egentligen var sant. Jag är så extremt tacksam för dessa tjejer som gett mig "bevis" så att jag fick se det med egna ögon.
Iförrgår fick jag ett sms av en kille där det stod, "han tyckte att du var trevlig och snäll, inte så som ....... har beskrivit dig för oss, han trodde att du var skruvad i huvudet eftersom det är det vi alltid fått höra"
Jag blev så jävla besviken.
Idag mår jag bra, jag är på rätt väg och jag har faktiskt knappt fällt en enda tår, jag är otroligt stark i mig själv och tänker inte gå & deppa ner mig över något jag inte ska behöva göra egentligen. Den senaste veckan har det inte gått en enda stund då jag inte varit glad eller haft ett leende på mina läppar. Jag umgås med gamla vänner hela tiden som säger "den gamla Julia är tillbaka, vi har saknat henne" och jag förstår dem.
Och nu hoppas jag att ni fått det ni vill, fan va skönt det var att skriva ut detta på min blogg & nu slipper ni skicka sms, medelande osv till mig för nu vet ni.
& till sist ett tips, jag var den osäkra i mitt förhållande, jag var feg & blind och gjorde inte det jag skulle gjort. Gå inte och må dåligt i ett förhållande för det är raka motatsen hur det ska vara då är det bättre att det får ett slut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229