ÄLSKLING


SNÄLLA kan vi ta en sekund och bara titta på min hund? Hon är fan det sötaste jag någonsin har sett (jag må vara lite partisk). Men fan alltså, hon är så fruktansvärt jävla söt. Såhär fin och gullig var hon när vi var och kollade på när Jon spelade match i måndags. Hon är fasen uppvuxen på fotbollsarenor så hon sitter fint i sin säng och tittar varvat med några tupplurar. Var lite irriterad över att varannan person skulle klappa henne, kanske för att jag var mitt uppe i matchen och ville inte bli störd. Men det är klart att man blir det när man har en sån här gosnos med sig. Får väll skylla mig själv helt enkelt.


Idag är det onsdag. halva veckan har redan flugit förbi. Jag har öppning på jobb denna veckan så jag är hemma redan 15:45 varje dag. Så skönt! Klockan har precis slagit sju, jag ska ut en sväng med Dorran och sen ska vi slänga ihop någon middag innan vi slänger oss i soffan framför CL.


HOPPAS ATT ALLT ÄR BRA MED ER.


Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Din hund är det gulligaste jag sett. Hade lätt velat ha henne hemma i min soffa också och bara gosa 😍🌸nouw.com/malinlinneaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229