VARFÖR blir det inte som man tänkt sig?

Hur ska man beskriva allt som händer? utan att det blir massa missförstånd och utan att jag gråter?

som ni märkt ville jag verkligen sätta igång med bloggen påriktigt, jag skrev ett inlägg, förberedde för en QnA och sen rasade allt, personen som jag spenderat 2 år med, VARJE DAG . finns inte längre kvar! och nu tänker ni säkert, vem har dött? ingen mer än min och W kärlek för varandra, eller snarare hans kärlek för mig. Och jag skulle aldrig kunna föreställa mig hur jobbigt de var att packa ner alla hans saker, lämna tillbaka dom, få tillbaka mina grejer, ta ner vår tavla, bli påmind av våra bilder, platser låtar, rutiner, och allt vi delade med varandra. man märker verkligen att en relation inte bara är kärlek, utan en hel jävla livsstil. mer om de tänker jag inte berätta, en av anledningarna är att jag knappt vet varför själv? och en anledning är att jag inte klarar av att prata om honnom utan att mitt hjärta går sönder, Som att det inte är nog med att mitt hjärta är i 7 miljoner bitar har jag så sinnesjukt mycket i skolan, varje dag är det nya uppgifter och ja fine det är gymnasiet nu men jag kommer gå in i väggen snart!!

och ni som känner mig vet vilka sjuka mål jag sätter upp för mig själv, och nu orkar jag inte kämpa för mina egna mål längre. men ska vi testa att se de lilla positiva??Har kommit närmre en lite nyare vän, Emmy heter hon<3<3

men till de positiva, listan är inte speciellt lång men ändån,

1. vårt lag har blivit ett dam lag vilket är kul.

2. Jag har fått en ny säng. 180 cm. underbar & STOR.

3. Har hunnit vara med vänner, och insätt att kompisar är ALLT & utan mitt lag, min klass, och min familj hade jag aldrig klarat av detta.

Detta var alltså det positiva. i mitt liv nu, men hoppas att allt vänder och att karma kan vara på min sida lite! 

glöm aldrig att det är i dom mörkaste tiderna man inser vem som alltid är med.

hörs snart xoxo/j

Gillar

Kommentarer