Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Denna fina tjejen sminkade jag och gjorde jag hår på för några veckor sedan till en tidig bal på Prosivitas. Jag tyckte hon blev fantastiskt vacker!

Likes

Comments

Här har ni en typisk vardags sminkning jag brukar ha. Har egentligen inte blivit så mycket makeup uppdatering på sista tiden.. Men eftersom det är det jag älskar och brinner för kommer jag göra allt fler såna här uppdateringar. Så för ni som är intresserade, ni kan ju följa. Tänkte också dela med mig av lite enkla tips jag brukar använda mig av lite längre fram! Det behöver inte ta lång tid att lägga en snygg makeup!

Likes

Comments

En sån här brunch var det längesedan jag åt. Mamma fyllde år i onsdag så det var precis såhär vi inledde morgonen. Efter denna brunchen tog vi flyget till Polen hela familjen. ​

Likes

Comments

Såhär roligt jobb fick jag för några dagar sedan. Både hår och makeup stod på schemat. Njuter verkligen varje gång sådana här jobb står på schemat. ​Butiken heter Anina och ligger i Helsingborg. Letar ni efter balklänning rekommenderar jag skarpt att åka dit. Där finns allt! 

Likes

Comments